Velholdt feriehus med sauna på flot naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 62, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2853
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Dortheasvej 62 i Bjerregård finder I dette hyggelige og meget velholdte feriehus på en flot naturgrund. Sommerhuset har en stor, afskærmet og delvist overdækket terrasse og ligger på en naturgrund kun få hundrede meter fra stranden. Feriehuset er lyst og indbydende indrettet med komfortable møbler og gode senge.

Hyggeligt feriehus på flot naturgrund

Dortheasvej i Bjerregård Nord finder du dette charmerende træhus fra 1979. Selvom sommerhuset har nogle år på bagen, så fremstår alt i husets indre og ydre pænt og velholdt. De lyse trævægge og lofter, der går til kip harmonerer perfekt med det flotte lysindfald fra sommerhusets vinduer. Det skaber en dejlig, venlig og lys atmosfære i feriehuset. Rummene er let møbleret i en enkel stil, der ikke tager fokus fra det væsentlige: naturen, udsigten og roen fra landskabet udenfor.

Feriehuset har en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til at holde en behagelig temperatur.

Sommerhuset har en hyggelig alkove, som indbyder til afslapning på langs, og børnene vil elske at bruge pladsen som en lille hule, hvor de kan lege eller tegne. Feriehuset ligger på Dortheasvej kun nogle få hundrede meter fra Esmarks kontor – så husk at benyt jer af den store fodboldbane ved kontoret.

Udeoase med mange muligheder

Feriehuset har gode terrasser rundt om huset. Det betyder, at I kan følge solens gang på himlen og hele tiden finde en god plads i solen eller skyggen. En del af terrassen har en overdækning. Her er det hyggeligt at sidde og nyde en god middag på en lun sommeraften – eller sidde og lytte til regnen, der trommer mod taget på en sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2853

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist rundum top!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, mit Stil eingerichtet und schön zum verweilen. Viel Platz um entspannt zu lesen wenn das Wetter mal schlecht ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes, offenes, geschmackvolles Ferienhaus. 3 geräumige Schlafzimmer. Grosses Badezimmer mit Sauna. Das Bad ist mit einer Waschmaschine und einem Wäschetrockner ausgestattet. Großer Wohn-Essbereich mit offner Küche. Gemütliche Kuschelnieschen die zum verweilen einladen. Grosse Terrasse. Garten mit Sandkasten, Schaukel und Wippe.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.285
Renoveret / Byggeår:2009 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...