Feriehus i 2 etager med spa, udsigtsterrasse og fantastisk beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Riskrogen 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2856
7 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus ligger helt uforstyrret på en pragtfuld kuperet naturgrund på Riskrogen 18 i Bjerregård, kun 400 meter fra den brede sandstrand og det altid fascinerende Vesterhav. Huset er omgivet af terrasser og lige meget om I er ude eller inden døre, så har I en fantastisk og enestående smuk udsigt over området.

Udsigt så langt øjet rækker – også inde fra stuen

Dette feriehus tilbyder en fantastisk beliggenhed lige ud til vestjyske hede med lyng, klitter og marehalm. Her kan I tage hundene med på en skøn lang vandretur – enten i det flotte hedelandskab eller langs den brede sandstrand.

Efter en dag i den friske natur indbyder den store kombinerede stue-spisestue til afslapning og familiehygge – med ilden knitrende i brændeovnen. Gennem de store panoramavinduer hentes den fascinerende og flotte natur med hedelandskabet og klitterne helt ind i stuen til jer.

Badeværelse med spa

Sommerhuset på Riskrogen 18 har plads til 7 personer, fordelt i 4 soveværelser hvoraf 2 befinder sig i kælderen. I det store badeværelse kan I slappe af og hygge i spaen. Det fine hvide hus i klitterne har ligeledes et gæstetoilet, ligesom vaskemaskine og tørretumbler er til jeres rådighed.

Nyd naturen og solen fra terrasserne

Det dejlige hus med panoramaudsigten er omgivet af terrasser og alle måltider kan således nydes ude, lige meget hvor på himlen solen står. Følg solen hele dagen, fra opgang i øst til nedgang i vest over klitterne. Ultimativ nydelse er en veltilberedt grillmiddag, mens I ser solen farve himlen orangerød over klitterne.

Naturligvis står liggestolene altid klar til en doven eftermiddag med solbadning og en god bog, eller til en velfortjent lur efter en fantastisk vandretur.

Bjerregård – oplevelserne ligger lige her

Det populære feriehusområde Bjerregård byder på masser af naturoplevelser. En smuk beliggende cykelsti forløber hele vejen fra Nymindegab til Søndervig – turen går bag klitterne igennem uspoleret natur og sommerhusområder.

Med cykelstierne besøger I nemt de omkringliggende byer og seværdigheder, så som Bork Havn Vikingehavn eller Hvide Sande med det hyggelige havnemiljø, Fiskeriets hus, en fiskeriauktion eller nyder byens butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2856

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, alles was man benötigt ist vorhanden, im Bad (oben) gibt es keine Steckdosen. Der Ausblick ist bombastisch, da stört es auch nicht, daß dort der Weg zum Strand längs geht. Die superschöne Terasse und die Holztreppe sind bei Nässe extrem glatt. Kurzer und schöner Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Strandnahes Ferienhaus mit tollen Panoramaausblick. Gepflegter Zustand

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr helles, gut ausgestattetes Ferienhaus. Am schönsten sind die zwei Designer-Liegen vor dem Panoramafenster, zum Lesen, Dösen oder einfach in die Landschaft schauen. Schön ist, dass das Haus am Rande des Ferienhausgebietes liegt.

Wir waren zu viert da. Das Schlafzimmer unten mit dem Doppelbett ist für ein Paar semigeeignet, weil das Bett nur 1,40 cm breit ist. Eine Dusche ist für uns ausreichend gewesen. Im großen Wohnbereich hatten alle immer die Möglichkeit, gemütlich zu sitzen. Die Küche ist super ausgestattet. Neben Kaffeemaschine war auch ein nespresso-kaffeeautomat nebst Milchaufschäumer vorhanden.
Der Kamin zieht super und gelegentlich haben wir mit der Wärmepumpe geheizt.
Morgens haben wir den Tag mit einem kurzen Bad im Meer begonnen- der Weg ist nicht weit.
Und zuletzt möchte ich die verschiedenen Terrassen erwähnen, die Schutz vor dem Wind bieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...