Eksklusivt feriehus i 1. klitrække med vildtmarksbad, 75m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
5018
Bjerregårdsvej 401, Bjerregård - Søg på husnr. B2864

Kun et stenkast fra stranden, nybygget, stilfuldt indrettet med alt, hvad ferien har brug for – dette fantastisk lækre luksushus på Bjerregårdsvej 401 fortjener bestemt alle sine 5 stjerner. Her kan I holde en fantastisk ferie ved Vesterhavet!

Stilfuld indretning, god plads og masser af praktiske goder

Hvide vægge, store vinduespartier og loft i kip. De 100 stilfulde kvadratmeter rummer mere end god plads til 6 personer (og 2 hunde), og de lyse omgivelser får huset til at virke endnu større og sørger samtidig for en afslappende ferieatmosfære.

Køkken-alrum og stue hænger sammen i ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum. Her kan I rigtig koble af og glemme hverdagens stress, mens I drikker en kop friskbrygget kaffe på sofaen eller holder spilaften med familien, og de knitrende flammer varmer i baggrunden.

Her er tilmed tænkt på alt det praktiske, og huset er bl.a. udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler. Og sidst, men ikke mindst, får I også 2 badeværelser med gulvvarme, så I slipper for de lange toiletkøer om morgenen.

Nyd solnedgangen og stjernehimlen fra vildmarksbadet

Terrassen er nærmest et rum i sig selv. – Her er tænkt på alt. Et flot stakit, der passer ind i naturen, afskærmer terrassen mod syd, så det er nemt at finde læ-hjørner. Her finder I også det skønne store vildmarksbad og et lounge-område, hyggeligt inddelt med blomsterkummer.  Et stort glas-parti afskærmer den overdækkede terrasse mod vest, så her er en rigtig god fuldt overdækket terrasse, som bestemt er med til at forlænge ”ude-sæsonen” her i yderste klitrække, hvor du altid har havets lette brusen og salte duft i baggrunden.

Den ultimative nydelse må være en god grillmiddag til solnedgangen over klitterne – og rundrunding af dagen i vildmarksbadet, med et godt glas rødvin, mens den orange aftenhimmel bliver udskiftet med dybblå farver og funklende stjerner.

En beliggenhed i særklasse i yderste klitrække

Ud over et fantastisk feriehus, får I også en beliggenhed i særklasse. Kun 75 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og den nærmeste strandopgang er lige ved siden af feriehjemmet. Mon ikke, der bliver tid til en gåtur eller to langs strandkanten i den friske havluft?

Her, i Bjerregård, har I mange muligheder for en afslappende ferie, tæt på naturen, og ikke langt fra den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, hvor I bl.a. finder masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...