Eksklusivt feriehus i 1. klitrække med vildtmarksbad, 75m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 401, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2864
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra stranden, nybygget, stilfuldt indrettet med alt, hvad ferien har brug for – dette fantastisk lækre luksushus på Bjerregårdsvej 401 fortjener bestemt alle sine 5 stjerner. Her kan I holde en fantastisk ferie ved Vesterhavet!

Stilfuld indretning, god plads og masser af praktiske goder

Hvide vægge, store vinduespartier og loft i kip. De 100 stilfulde kvadratmeter rummer mere end god plads til 6 personer (og 2 hunde), og de lyse omgivelser får huset til at virke endnu større og sørger samtidig for en afslappende ferieatmosfære.

Køkken-alrum og stue hænger sammen i ét stort opholdsrum med brændeovnen i centrum. Her kan I rigtig koble af og glemme hverdagens stress, mens I drikker en kop friskbrygget kaffe på sofaen eller holder spilaften med familien, og de knitrende flammer varmer i baggrunden.

Her er tilmed tænkt på alt det praktiske, og huset er bl.a. udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler. Og sidst, men ikke mindst, får I også 2 badeværelser med gulvvarme, så I slipper for de lange toiletkøer om morgenen.

Nyd solnedgangen og stjernehimlen fra vildmarksbadet

Terrassen er nærmest et rum i sig selv. – Her er tænkt på alt. Et flot stakit, der passer ind i naturen, afskærmer terrassen mod syd, så det er nemt at finde læ-hjørner. Her finder I også det skønne store vildmarksbad og et lounge-område, hyggeligt inddelt med blomsterkummer.  Et stort glas-parti afskærmer den overdækkede terrasse mod vest, så her er en rigtig god fuldt overdækket terrasse, som bestemt er med til at forlænge ”ude-sæsonen” her i yderste klitrække, hvor du altid har havets lette brusen og salte duft i baggrunden.

Den ultimative nydelse må være en god grillmiddag til solnedgangen over klitterne – og rundrunding af dagen i vildmarksbadet, med et godt glas rødvin, mens den orange aftenhimmel bliver udskiftet med dybblå farver og funklende stjerner.

En beliggenhed i særklasse i yderste klitrække

Ud over et fantastisk feriehus, får I også en beliggenhed i særklasse. Kun 75 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og den nærmeste strandopgang er lige ved siden af feriehjemmet. Mon ikke, der bliver tid til en gåtur eller to langs strandkanten i den friske havluft?

Her, i Bjerregård, har I mange muligheder for en afslappende ferie, tæt på naturen, og ikke langt fra den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, hvor I bl.a. finder masser af vandsportsaktiviteter, bl.a. surf skole og vandski-bane – og mange gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2864

D.
sagde , Birkerød

Meget lækkert feriehus med en helt fantastisk beliggenhed. Meget smagfuldt indrettet såvel ude som inde. Skøn terrasse med vildmarksbad, hvilket blev brugt flittigt. Det betyder meget, at huset er “hævet” over vejen, og dejligt med lukket terrasse. Perfekt afstand til stranden hvor vi så de smukkeste solnedgange. Skønt med de små ekstra “goder” som fx. Nespresso-maskine, hårtørrer m.m.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...