Luksussommerhus i Bjerregård med skøn beliggenhed

5
2738
Blåbærheden 12, Bjerregård - Søg på husnr. B2866
Gæsterne siger:

Et nyt superflot og idyllisk beliggende luksussommerhus i Bjerregård. Huset ligger på en uforstyrret naturgrund og er naturlig afskærmet af træer og buske. Sommerhuset er udført i de bedste materialer og smagfuldt og moderne indrettet. 2 hunde tilladt.

Luksus i Bjerregård

Lejer du dette dejlige luksussommerhus i Bjerregård, får du rammen om en skøn ferie. Du kan selv udfylde rammen med lange dovne dage på den store terrasse, grillaftner og spadsereture til den flotte strand i Bjerregård. Eller hvad med et smut ned til fjorden, hvor naturen er smuk og knap så barsk som ved Vesterhavet?

Smagfuldt og moderne

I dette skønne sommerhus er der plads til i alt 6 personer. Her er 2 soveværelser med gode dobbeltsenge og et lidt mindre værelse med en dobbelt sovesofa og fjernsyn, hvor ungerne kan se en tegnefilm eller spille på en medbragt spillekonsol. 2 flotte badeværelser med gulvvarme og bruser. Det store badeværelse har desuden et dejligt boblebad til 2 personer. Lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer, som står i åben forbindelse med stuen. I opholdsrummet og køkkenet er der åbent til kip og masser af lysindfald fra det store sydvendte vinduesparti. Rummet har en rigtig god akustik takket være det specielle materiale, loftet er udført i. Stuen er superflot møbleret med komfortable møbler og har naturligvis brændeovn og fladskærm. Her er desuden en gratis internetforbindelse.

Stor terrasse

Der er en stor flot terrasse på 3 sider af sommerhuset, så her er gode muligheder for at finde en skøn plet hele dagen. Til terrassen hører liggestole, havemøbler, parasol, hynder og naturligvis en grill. Her er fred og ro til hygge og afslapning, naturgrunden er afskærmet af træer og huset ligger på en lille stikvej. Er du lystfisker er her indrettet en udendørs fiskerenseplads med rindende vand. Fangsten er der plads til i husets fryser og er du rigtig heldig med fangsten, kan du leje en ekstra lille kummefryser på 100 liter hos Esmark.

Bjerregård

Ligger på landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, kun ca. 15 km syd for Hvide Sande. Her er masser af smuk natur og et rigt dyreliv. Her er smukke hedeområder, klitter og naturligvis stranden og havet. Men her er også roligere vande, hvis du søger mod øst til fjorden, hvor vandet som regel er roligt og vinden knap så skarp. Tager du på udflugter i omegnen er havnen i Hvide Sande et godt sted at starte, men prøv også et besøg i købstaden Ringkøbing i de hyggelige gamle gader, hvor der er mange spændende specialbutikker og små restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2866

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med masser af lys. Alt i huset fungerer og virker rent og pænt.

D.
sagde , Wapenveld

Dejligt hus. Store soveværelser, gode badevælser. Meget gode senge!
Meget smukt lys gennem de mange store vinduer. Selv i de mørke årstider er lyset smukt.
Stor hyggelig stue med åbent køkken. Gode møbler.
Perfekt til afslapning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.382
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...