Luksussommerhus i Bjerregård med skøn beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Blåbærheden 12, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2866
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et nyt superflot og idyllisk beliggende luksussommerhus i Bjerregård. Huset ligger på en uforstyrret naturgrund og er naturlig afskærmet af træer og buske. Sommerhuset er udført i de bedste materialer og smagfuldt og moderne indrettet. 2 hunde tilladt.

Luksus i Bjerregård

Lejer du dette dejlige luksussommerhus i Bjerregård, får du rammen om en skøn ferie. Du kan selv udfylde rammen med lange dovne dage på den store terrasse, grillaftner og spadsereture til den flotte strand i Bjerregård. Eller hvad med et smut ned til fjorden, hvor naturen er smuk og knap så barsk som ved Vesterhavet?

Smagfuldt og moderne

I dette skønne sommerhus er der plads til i alt 6 personer. Her er 2 soveværelser med gode dobbeltsenge og et lidt mindre værelse med en dobbelt sovesofa og fjernsyn, hvor ungerne kan se en tegnefilm eller spille på en medbragt spillekonsol. 2 flotte badeværelser med gulvvarme og bruser. Det store badeværelse har desuden et dejligt boblebad til 2 personer. Lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer, som står i åben forbindelse med stuen. I opholdsrummet og køkkenet er der åbent til kip og masser af lysindfald fra det store sydvendte vinduesparti. Rummet har en rigtig god akustik takket være det specielle materiale, loftet er udført i. Stuen er superflot møbleret med komfortable møbler og har naturligvis brændeovn og fladskærm. Her er desuden en gratis internetforbindelse.

Stor terrasse

Der er en stor flot terrasse på 3 sider af sommerhuset, så her er gode muligheder for at finde en skøn plet hele dagen. Til terrassen hører liggestole, havemøbler, parasol, hynder og naturligvis en grill. Her er fred og ro til hygge og afslapning, naturgrunden er afskærmet af træer og huset ligger på en lille stikvej. Er du lystfisker er her indrettet en udendørs fiskerenseplads med rindende vand. Fangsten er der plads til i husets fryser og er du rigtig heldig med fangsten, kan du leje en ekstra lille kummefryser på 100 liter hos Esmark.

Bjerregård

Ligger på landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, kun ca. 15 km syd for Hvide Sande. Her er masser af smuk natur og et rigt dyreliv. Her er smukke hedeområder, klitter og naturligvis stranden og havet. Men her er også roligere vande, hvis du søger mod øst til fjorden, hvor vandet som regel er roligt og vinden knap så skarp. Tager du på udflugter i omegnen er havnen i Hvide Sande et godt sted at starte, men prøv også et besøg i købstaden Ringkøbing i de hyggelige gamle gader, hvor der er mange spændende specialbutikker og små restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2866

D.
sagde , Odense NØ

Det er et superfint og meget rent hus. Nok noget af det reneste, vi har været i. Det er meget velindrettet hus med godt interiør. Der er vildt god akustik i huset og man hører intet udefra. Det ligger dejligt, lidt tilbagetrukket, så ikke meget trafik forbi. Dog kan høres trafik fra nærliggende vej når man står foran huset.

D.
sagde , Danmark

Skønt sommerhus – dejligt indrettet – dejligt tilbagetrukket fra andreSoverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.382
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...