Sommerhus med hyggelig udestue, opvaskemaskine og DVD

3
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 16, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2874
4 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhus med en hyggelig udestue, opvaskemaskine, dvd og en god lukket terrasse. Køkkenet og badeværelset er renoveret i 2007. Der er gratis trådløst internet og 1 hund tilladt. Der er 4 sovepladser i huset fordelt på 3 soveværelser. Huset er lyst og venligt indrettet.

Velholdt sommerhus

Dette sommerhus er bygget i 1977, det er løbende renoveret og i 2007 kom der både nyt køkken og nyt badeværelse. Huset virker væsentligt større end de 68 m2, idet udestuen ikke tæller med i de oplyste m2. Trævæggene er lyse og får huset til at virke indbydende. De 3 værelser er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng i hvert af de 2 sidste værelser.

I badeværelset er der en god bruseniche og gulvvarme. I køkkenet er der opvaskemaskine, en fryser på 90 L og en mikroovn. Stuen er rigtig hyggelig, der er en ny, dekorativ og effektiv brændeovn, som både skaber hygge og giver masser af varme. Derudover er der et fladskærms-TV, en DVD samt en radio m/CD-afspiller. Udestuen ligger i forbindelse med stuen og er særdeles anvendelig i sommerhalvåret.

Terrassen og området

Der er en god lukket terrasse, som er beliggende mod syd og mod vest. Den er særdeles velegnet for familier som har hund eller små børn. Grunden er en delvis plænegrund og delvis naturgrund, og der er kun 950 m til det fantastiske Vesterhav. Området Bjerregård er kendt for den skønne og varierede natur, som består af både hedearealer, små skovbevoksninger og ikke mindst klitter. Er man til lystfiskeri, er der mange muligheder i området, f.eks. i Hvide Sande, hvor der kan fiskes både ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...