Femstjernet aktivitetshus med udespa, udesauna og el-ladestik

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 149, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2875
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Måske søger I et moderne sommerhus i Bjerregård, som er bygget i 2022? Tag et smugkig på dette skønne aktivitetshus på Bjerregårdsvej 149, med plads til 8 personer og hunde. Her kan hele familien samles og nyde hinandens selskab. Hop i den dejlige, fem personers udespa eller tag et spil billard med hinanden, mens I nyder et glas vin eller en kælderkold øl.

Lyst og moderne indrettet sommerhus

Allerede når I ankommer til sommerhuset, mødes I af en lækker, lys og moderne indretning. I feriehusets opholdsrum forefindes to fjernsyn, radio og en bluetooth-enhed, hvor I kan afspille jeres helt egen playliste til stor morskab for store som små.

Til de lidt koldere efterårsaftener, kan I nyde den behagelige varme fra brændeovnen, mens familien sidder ved spisebordet og nyder en kop varm chokolade og spiller et sjovt familiespil.

I sommerhuset er der gulvvarme i alle rum, og der er en energibesparende varmepumpe i opholdsrummet, som sørger for et godt indeklima. Der er endvidere danske tv-kanaler og lynhurtigt internet.

Aktivitetshus med bordtennis og billard

Det 166 m2 store aktivitetshus er indrettet med rigelig plads til alle. Her kan familien tilbringe mange hyggelige og underholdende feriestunder sammen. Lav f.eks. en bordtennisturnering og find feriens bordtennismester.

Sommerhuset rummer 2 badeværelser, begge med behagelig gulvvarme. Der forefindes både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset – så tag jeres badetøj og håndklæder og læg det i vaskemaskinen, så det er dejligt nemt at pakke strandtasken næste morgen.

Sommerhuset rummer hele fire soveværelser, alle med 90 cm brede og komfortable senge samt gulvvarme.  

Lækkert udewellness område med sauna og spa

Feriehuset er beliggende på en dejlig stor naturgrund med gynger og sandkasse til familiens mindste. Nyd en dejlig sommerdag på de skønne, delvist overdækkede og afskærmede terrasser, som omkranser sommerhuset. Læg jer i en af liggestolene med en god krimi og nyd lyden af havets brusen, mens aftensmaden tilberedes på gasgrillen.

Efter maden kan I alle nyde et afslappende bad i udespaen eller smutte en tur i den varme udesauna efterfulgt af et afkølende bad under udebruseren? Ren magi for krop og sjæl.

Nyd den dejlige friske havluft eller tag en tur ud i det blå med cyklen

Til sommerhuset hører også et skur, så medbring gerne jeres cykler eller lej dem hos hvidesandebike.dk, som både bringer og henter dem ved sommerhuset.

Tæt på sommerhuset finder I den smukke naturcykelsti, som strækker sig fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord. Turen strækker sig over ca. 40 km lige midt i den vestjyske natur, med hede landskabet helt tæt på. Turen går gennem Hvide Sande, en hyggelig gammel fiskerby. Her er det muligt selv at fange aftensmaden med fiskestangen – ved slusen er der både sild og makrel at fange.

Lademuligheden for el bilen ved sommerhuset et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2875

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes und im Stil cleanes Haus. Alles was man benötigt um einen angenehmen Aufenthalt zu haben. Gemütliches Wohnzimmer mit ansprechendem Essbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super tolles Ferienhaus das wirklich keine Wünsche offen lasst. Wir haben uns ab der ersten Sekunde so wohl gefühlt. Mit Whirlpool und Sauna, als auch dem Billard und Tischtennis kann man sich super die Zeit vertreiben. Dieses Haus ist wirklich so schön und sehr zu empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ein Traum. Sehr geschmackvoll eingerichtet. Es ist alles (Küchenutensilien) in ausreichender Menge vorhanden. Die Kinder, egal welchen Alters,kommen voll auf ihre kosten (Rutsche,Schaukel,Sand bzw.Aktivitätszimmer) & immer im Blick durch viele bodentiefe Fenster.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:166 / 1.308
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...