Hyggeligt feriehus i Bjerregård med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 5, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2891
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Leder I efter et hus til den næste familieferie på vestkysten? På Julianevej 5 er der plads til 8 personer, og den praktiske indretning med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør feriehuset optimalt til den store familie. Der er mulighed for ekstra wellness i husets sauna, og udenfor får I to lukkede terrasser, et gyngestativ og en sandkasse.

Hyggeligt feriehus med sauna og brændeovn

Med sine 102 kvadratmeter er der god plads til hele familien, og I vil straks føle jer velkomne i de hyggelige omgivelser med hvide trævægge- og lofter, der åbner rummene op, og små detaljer, der giver indretningen et personligt præg.

Huset er godt opdelt med de fire soveværelser i den ene ende, og køkkenalrummet og stuen i den anden. Køkkenalrum og stue danner sammen husets hjerte. De store vinduer giver udsyn til det vestjyske klitlandskab, og brændeovnen varmer jer på selv de koldeste vinterdage.

Fra badeværelset er der adgang til husets sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra og tanke nye kræfter i varmen – efter ungerne er lagt i seng eller efter en forfriskende gåtur i den salte havluft.

To lukkede terrasser og kort vej til hav og indkøb

To lukkede terrasser ligger i forlængelse af huset mod øst og vest. Her er der plads nok til, at alle familiemedlemmer kan finde en plads i solen, og I kan roligt lade børnene lege udenfor, mens I laver aftensmad i køkkenet eller steger bøffer på grillen.

Beliggenheden i Bjerregårds populære ferieområde er også attraktiv. Stranden og Vesterhavet ligger kun 750 meter væk, og fem minutters gang fra huset ligger den lokale købmand, som hver morgen sælger nybagte rundstykker i bagerafdelingen.

Her er der ingen tvivl om, at I kan holde en fantastisk ferie.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2016 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...