Nyd solnedgangen og stjernerne fra vildmarksbadet på terrassen

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2892
8 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
3 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i ”ferielandet” her i Bjerregård, finder I på Julianevej 1 dette spændende og hyggelige feriehus, som er flot renoveret i 2020. Husets tag er konstrueret, så der plads til en række ovenlysvinduer mod syd, som “bringer med ind i huset”, og det gør hele huset lyst og dejligt. Her kan I rigtig nyde naturen og Vesterhavets brusen fra vildmarksbadet og shelteren.

Hjemlig hygge i skandinavisk stil

Huset er stort og rummeligt – til 8 personer og med hele 2 badeværelser. Ideelt for den store familie – eller måske for to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Hjertet i huset er det store opholdsrum, hvor den praktisk indrettede køkkenafdeling er i den ene ende, med spiseafdeling i umiddelbar forlængelse. Derfra kan nemt følge med i samtalen i den lyse og hyggelige stue, hvor der bl.a. er en brændeovn, så man på de koldere dage kan hygge sig indendøre og måske nyde en god bog i sofaen – og måske en kop varm kakao.

Der er 4 soverum i huset, hvoraf de 2 værelser er med dobbeltsenge og 2 værelser har hver 2 enkeltsenge. Huset råder over hele 2 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med en wellnessafdeling med spa og sauna, hvor man rigtig kan slappe af og blive gennemvarm, – måske efter en lang gåtur i klitterne eller ved stranden.

Vaskemaskine og tørretumbler i huset gør det nemt for familien at pakke til al slags vejr, og en energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Gode muligheder for fantastisk udeliv

Huset er omgivet af en stor lukket terrasse mod øst, syd og vest, hvor I nemt kan lade både børn og hunde lege frit. På terrassen finder I et vildmarksbad, hvor der kan sidde op til 6 personer og måske nyde en stjerneklar aften nede fra det varme vand og med Vesterhavets brusen i baggrunden. Det kolde skyl fra udebruseren kan i nyde fra april til november.

En hyggelig grillaften på terrassen en lun sommeraften og med solnedgangen over klitterne, er balsam for krop og sjæl. Her har I alle chancer for at ”koble helt af” og komme retur til hverdagen med ny energi. 

Som et ekstra plus er der en fin shelter ved sommerhuset, hvor I kan sove på en lun sommernat og vågne op til fuglenes kvidren.

Hele området er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet. En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2892

D.
sagde , Danmark

Fint feriehus med alt hvad man skal bruge. Det store vindue ind til spaen er praktisk, så man kan lave mad mens børnene er i spaen

D.
sagde , Nyborg

Et sommerhus der er godt indrettet når man har familien med på ferie. Der tilbydes lidt ekstra form for luksus med vildmarksbadet. Klart et hus vi vil komme tilbage til engang.
Tak for lån og tak for denne her gang.

D.
sagde , Danmark

Huset er meget fint og hyggeligt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.204
Renoveret / Byggeår:2020 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...