Eksklusivt feriehus til 6 pers. med sauna og aktivitetsrum, hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2943
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus (bygget i 2019) i det populære feriehusområde i Bjerregård byder jer velkommen til en skøn ferie ved Vesterhavet. Huset her indbyder til skønne familieferier året rundt. Med både sauna og aktivitetsrum med bordtennis er her noget for alle i familien.

Lækkert feriehus, flot indrettet og med 2 badeværelser

Et virkelig flot feriehus, indrettet med personlighed og sans for detaljer – perfekt til 6 personer – eller 2 familier som gerne vil holde ferie sammen.

Her er lyst og praktisk, med bl.a. kombineret spisestue-opholdsrum med køkkenafdeling. Den åbne og veludrustede køkkenafdeling er naturligvis med induktionskomfur, fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Stuen er smagfuldt indrettet, lys og hyggelig og med et sofahjørne, som indbyder til familiehygge – måske brætspil eller en god bog foran brændeovnen. Her kan man kun føle sig hjemme.

Huset er på Dortheasvej 14 er med 3 soverum, hvoraf 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Hele to badeværelser, som begge har alt, hvad man har brug for, afhjælper eventuelle kødannelser, når der skal børstes tænder. I forbindelse med det ene badeværelse finder I også en skøn sauna, som indbyder til wellness.

I behøver ikke tænke meget på feriepakningen, for her er både vaskemaskine og tørretumbler. En energibesparende varmpumpe finder I naturligvis også her. Overalt er der flotte trægulve eller klinker.

Sjov og afslapning for hele familien

Dette feriehus giver til fulde de perfekte rammer til en vellykket familieferie. B.la. aktivitetsrummet indbyder til sjov og leg for hele familien. Her er muligheder for bordtennis-turneringer og meget andet. Perfekt til de lidt køligere dage.

Nyd ferien på terrassen, og se solnedgangen over klitterne

Fra den hyggelige terrasse kan man slappe af i liggestolene, mens børnene gynger eller leger i sandkassen. Rund dagen af med en veltilberedt grillmiddag og nyd solnedgangen over klitterne og Vesterhavets beroligende brusen i baggrunden.

Bjerregård mellem hav og fjord

Ferieområdet her i Bjerregård er en del af Holmsland Klit, den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er kendetegnet ved unik natur. Lige bag klitterne og væk fra vejen løber en cykelsti hele vejen fra Nymindegab til Søndervig. Der er ikke langt til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande. Et besøg her er et ”must” – og her finder I bl.a. masser af vandsportsaktiviteter, surf-skole og vandskibane mm. – og mange gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2943

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber, gut eingerichtet, einfach schön. Man hat sofort das Gefühl angekommen zu sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem Haus vom ersten Moment an sehr wohlgefühlt. Es ist gemütlich eingerichtet, und es hat uns an nichts gefehlt. Sehr gerne würden wir wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach dem Prospekt. Alles war sauber und toll eingerichtet. Wir haben unsere Ferienzeit genossen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:137 / 1.201
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...