Charmerende feriehus i Bjerregård

3
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 39, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2979
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tag familien med under armen og tag på ferie i dette dejlige feriehus i Bjerregård med plads til 4 personer. Sommerhuset er indrettet med 2 soverum og 1 ekstra i det dertilhørende anneks, som er blevet integreret med træterrassen. Indretningen er lys og hyggelig med synlige bjælker i loftet og brændeovn til at skabe den helt rigtige feriehygge.

Træterrasse og stor grund med plads til leg

På Sigfred Jensens Vej 39 er der alle muligheder for at få en god ferie for jer alle. Feriehuset er beliggende i et fantastisk område, hvor naturen er en stor del af ferien.

Grunden er dejlig stor og har plads til diverse spil – måske far skal udfordre til en omgang vikingespil? Træterrassen har god plads til, at mor kan slikke sol, imens far og børnene leger ude på græsplænen, som er flot indkredset af store træer.

Feriehuset er indrettet med et dejligt lyst køkken, som er i åben forbindelse med stuen. Det indeholder 2 soverum inde i sommerhuset og det 3. soverum er placeret i annekset. I stuen er brændeovnen sammen med træværk og hyggesofa med til at skabe en hyggelig og dejlig feriestemning. Her er også en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Bjerregård – et populært feriehusområde

Velkommen til Bjerregård. Her er strande med flotte klitter og rebstiger, så man kan komme helt op og kigge udover det smukke hav. Den lokale købmand i Bjerregård, som kun ligger 300 m fra huset, tilbyder friske rundstykker hver morgen. I kan også cykle en tur (måske på lejede cykler) langs naturstien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2979

D.
sagde , Pandrup

Feriehuset var super fint og rent man kunne ikke finde så meget som et hundehår selv om det er tilladt have husdyrSoverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...