Sommerhuscharme med brændeovn og lukket terrasse tæt på havet

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 320, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1026
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det populære feriehusområde i Bjerregård ligger dette dejlige sommerhus på Bjerregårdsvej 320. Sommerhuset har plads til 6 personer og skaber de perfekte rammer for en skøn familieferie ved Vesterhavet, som ligger kun 350 meter fra huset.

Lys og hyggelig indretning i landlig stil med brændeovn

Feriehuset er flot renoveret i 2019 og fremstår nu overalt lyst og hyggeligt i en charmerende landlig stil, overalt med flotte sten- eller trægulve. Her er indretningen foretaget med kærlighed og bærer præg af den klassiske sommerhusstil. De mørke loftsbjælker tilfører ekstra charme, og de mange små pyntedetaljer gør indretningen personlig og hyggelig.

Køkkenafdelingen er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, så der hurtigt er styr på oprydningen efter aftensmaden. Den store kombinerede stue og spisestue er feriehusets naturlige samlingspunkt, og her er plads til alle. Hyg jer med familiespil og varm kakao, mens I lytter til den knitrende ild i brændeovnen og nyder den flotte natur og solens stråler igennem de mange vinduer.

Plads til 6 personer – hyggeligt anneks til 2 personer

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 320 er indrettet til 6 personer fordelt på 2 dejlige soverum inde i huset, samt med en dobbeltseng til 2 personer i det hyggelige tilhørende anneks. Det er helt ideelt, hvis I har teenagerne eller et vennepar, som ønsker lidt privatliv, med på ferie.

Badeværelset er flot og praktisk indrettet og har alt, hvad man har brug for. Det råder bl.a. også en uundværlig vaskemaskine, hvilket gør feriepakningen let. Ferieboligen er også udstyret med en energireducerende varmpumpe.

Lukket terrasse og skøn beliggenhed tæt på strand og indkøb

Halvvejs rundt om sommerhuset løber en lukket, delvist overdækket træterrasse. Her er der masser af hyggelige kroge, hvor I kan sidde og nyde solen i ro og fred. Lav en god grillmiddag på en lun sommeraften, da der både er gasgrill og kulgrill ved huset, og nyd middagen i den lune aftensol, mens morgendagens planer bliver lagt.

Kun 350 meter skiller jer fra den brede sandstrand, som byder på imponerende naturoplevelser hele året rundt – heriblandt de smukkeste solnedgange. Den lokale købmand i Bjerregård ligger 10 minutters gang fra ferieadressen, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til morgenbordet, eller lidt lækkert til en hyggelig aften på sofaen.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1026

D.
sagde , Danmark

Dejligt velindrettet, rustikt feriehus med gode materialer og inventar. Lækkert veludstyret køkken. Fin ugenert grund med hyggelige kroge.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1977

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, stengulv i stue, klinker stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...