Sommerhus med spa og sauna i Bjerregård kun 100 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 63, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1036
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra Vesterhavet finder I dette skønne sommerhus, der har plads til hele familien. I sommerhuset, er der lagt op til en skøn ferie, hvor der er god mulighed for afslapning i både spabad og sauna. De voksne kan slappe af og nyde vejret på terrasserne, mens børnene gynger eller leger i sandkassen. 

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Det lyse sommerhus på Julianevej 63 byder indenfor til en hyggelig ferie, hvor I med sikkerhed vil tilbringe mange timer sammen i sommerhusets opholdsrum. Her kan I samles til mange hyggelige stunder med brændeovnens knitren i baggrunden og en skøn udsigt til klitterne.

Foruden opholdsrummet, hvor stue, køkken og spisestue er samlet, finder I tre soveværelser og et badeværelse med gulvvarme i ferieboligen. Det ene soveværelse er bedst egnet til børn. Barnestol og barneseng kan lånes på Esmark kontoret.

Slap af i spabad og sauna

Ferie er lig med afslapning. Når I trænger til lidt ekstra afslapning, er det sommerhusets badeværelse, I skal søge til. Her finder I et lækkert spabad til to personer, hvor I kan nyde et varmt boblebad på ferien. Derudover er der også en sauna, hvor I kan få varmen og samle ny energi efter en forfriskende tur på stranden.  

Nyd omgivelserne på de gode terrasser

Sommerhuset har to skønne terrasser, der begge er afskærmede, hvor I vil kunne nyde de flotte omgivelser og den friske luft hele dagen lang. Den ene terrasse er overdækket og indbyder på ugeneret vis til afslapning med en god kop kaffe eller et glas rosé i varmen.

I skal selvfølgelig have mulighed for at slappe af og nyde ferien udendørs, og derfor har I både liggestole, havemøbler og grill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af feriedagene.

Mens forældrene slapper af og nyder ferien på terrassen, kan børnene lege i timevis på sommerhusets grund, hvor der både er sandkasse og gynger, som de små vil få stor glæde af under ferien.

Bo kun 100 meter fra det brusende Vesterhav

Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed med kun 100 meter til det smukke Vesterhav. Der er altså ikke langt, når I trænger til et forfriskende dyp i havet eller vil nyde en lang gåtur langs vandet. I skal blot om på den anden side af klitterne for at komme til det blå hav og de smukke sandstrande.

Derudover har I kun 1,2 kilometer til nærmeste købmand. Hos den lokale købmand i Bjerregård kan I både hente friskbagte rundstykker til morgenbordet og lækkert kød til grillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1036

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wirklich schön. Super für Familien mit Kindern. An dem Haus gibt es eine Sandkiste und zwei Schaukeln. Es ist ausreichend Platz für 6 Personen. Sehr gut ausgestattet. Ordentlich und sauber. Und die nahe Lage zum Meer ist echt super, man ist sehr schnell am Wasser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sympathisches, nahe am Strand liegendes Ferienhaus zum runterkommen, entspannen und durchatmen! Start und Ziel für schöne Strandspaziergänge. Sauna und Whirlpool garantieren Entspannung! Der kleine Ofen ist an kalten Tagen ein idealer Ort zum Abschalten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, zweckmäßig eingerichtetes Ferienhaus in unmittelbarer Nähe zum Strand. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.218
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...