Hyggeligt sommerhus til 4 pers. med brændeovn – 250 m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 70, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1061
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det skønne Bjerregård, på Dortheasvej 70, finder I dette hyggelige og hjemligt indrettede feriehus på en dejlig naturgrund, kun 250 meter fra de brede sandstrande og det fascinerende Vesterhav.

Huset her er til 4 personer – ideelt til den lille familie eller 2 vennepar, der vil holde ferie sammen. Jeres firbenede venner er også velkomne her.

Parker jeres bil i garagen – og lad ferien i det vestjyske begynde.

Personlig og lys indretning i skandinavisk stil

Indretningen her er lys og hyggelig – og her er lagt vægt på personlighed og funktionalitet – et virkeligt fint sommerhus, der senest er renoveret i 2020.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum med køkken og spisestue i ét – og med åbent ind til den hyggelige stue.

Køkkenafdelingen er flot og praktisk indrettet, med alt, hvad I har brug for – bl.a. mikroovn og opvaskemaskinen. Fra spisepladsen er der en fantastisk udsigt mod syd igennem de store vinduespartier, som også bringer masser af lys ind i huset. Udover parabol, er der også TV-pakke med bl.a. TV2, DR1-og 2, SVT1-2, NRK1, Discovery og børneprogrammer, så skulle I få lyst til at blive underholdt foran skærmen er det også muligt.

Læs en bog og drik en kop kaffe i stolene foran den knitrende ild i brændeovnen – eller slap af med kortspil i sofahjørnet.

Et godt badeværelse og to fine soveværelser med dobbeltsenge finder I også her, ligesom praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler. En energibesparende varmepumpe, samt LED belysning overalt er med til at holde omkostningerne nede.

Terrasse ferie med frisk luft, havduft og havet beroligende brusen

Med sine mange terrasser er sommerhuset også perfekt til udefolket – Mod øst finder I en lille og hyggelig morgenkaffe-terrasse, hvor I kan se solen stå op over Ringkøbing fjord, mens I nyder en kop kaffe.

Mod syd finder I en stor terrasse, helt lukket og delvis overdækket og med læ-hjørner. Her kan I nyde eftermiddagssolen og den friske, salte havduft fra liggestolene, hele tiden med havets beroligende brusen i baggrunden.

Nyd aftenen med en veltilberedt grillmiddag – måske friskfangede fisk – på terrassen mens I ser solen farve himlen orangerød og gå ned bag klitterne.

Men kun 250 meter til stranden her fra Dortheasvej 70, er det oplagt med en lille aftentur til stranden – måske en lille strandpicnic med rosé eller kaffe? Sæt jer på toppen af en klit eller i strandkanten og nyd solnedgangen i Vesterhavet.

Bjerregård – masser af oplevelser mellem hav og fjord

Besøg fuglereservatet Tipperne, Bork Havn, Vikingehavnen – eller cykel en tur igennem sommerhusområderne og de uspolerede hede-arealer og det smukke klitlandskab.

Tag cyklen via stisystemet til Hvide Sande, hvor et besøg f.eks. kan byde på fiskeriauktion, spændende butikker, caféhygge på havnen, hvor I mærke den dejlige stemning af ferie og glade mennesker. I kan måske slutte dagen af med middag på en af byens gode restauranter. Oplevelserne er mange her på Holmsland Klit

 

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1061

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ist mal ein etwas anderes Haus. Irgendwie „rund“ und heimelig. Hygge, wie ihr sagt. Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Viele kleine liebevolle Details. Ein tolles Häuschen für 2 Paare oder eine kleine Familie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles wie beschrieben, ein wirklich schönes Haus, mit Allem, was man braucht. Klare Empfehlung von uns.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war wirklich gut ausgesstattet mit Allem, was tgl benötigt wird. Und noch viel mehr!!! Nichts, was wir mitgebracht hatten, außer Lebensmittel und Kosmetikartikel, haben wir gebraucht. Selbst Spiele findet man dort.Die Möbel im Wohnzimmer waren dem Alter und Nutzung entsprechend durchgesessen und auch das der Kaminofen eher im vorderen Bereich anstatt im WZ platziert ist, war schade. Aber wir haben uns trotzdem sehr wohl gefühlt. Alles ist nett dekoriert und die Lage ist top.Das Haus war für die Zeit wirklich unser „ Zuhause“ und wir würden es immer wieder buchen. Vom Service ganz zu schweigen. TOP!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87 / 1.380
Renoveret / Byggeår:2020 / 1963

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...