Femstjernet sommerhus med sauna og udespa tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 381, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1071
8 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det femstjernede sommerhus på Bjerregårdsvej 381 behøver I ikke at vælge mellem en afslappende ferie ved Vesterhavet eller en lækker wellnessferie. Det nybyggede (2021) sommerhus med plads til 8 personer har nemlig det hele; En lækker udespa, en skøn sauna, billard og kun 175 meter til Vesterhavet – hvad mere kan man ønske sig? Hunden er også hjerteligt velkommen.

Skru op for afslapningen med en tur i udendørs spa og sauna

Når det er tid til afslapning, er terrassen et oplagt sted. Her står der nemlig en lækker udendørs spa med plads til 6 personer, der kan forkæles med masser af afslapning i det varme boblende vand. Uanset årstiden bør I give jer selv oplevelsen af en tur i spaen om aftenen, hvor I kan kigge op på den smukke stjernehimmel, mens I sidder i spaens varme vand og slapper af.

Mens nogle er en tur i spaen, kan andre benytte saunaen, hvor der også er garanti for en god omgang afslapning. Og så er en tur i sauna intet mindre end fantastisk efter en lang gåtur langs stranden eller et dyp i Vesterhavet.

Moderne indretning og skøn atmosfære

I sommerhuset på Bjerregårdsvej 381 vil I med garanti komme til at holde en skøn og afslappende ferie sammen. Det femstjernede sommerhus har 4 soveværelser, 3 badeværelser og et stort opholdsrum, hvor køkken, stue og spisestue er forenet i ét – det oplagte sted at samles til hygge, sjov og planlægning af feriedagene. Skal der skrues ekstra op for feriestemningen, kan I tænde op i brændeovnen, og hygge jer med billard mens mørket falder på.

Sommerhuset har en moderne indretning, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af i komfortable møbler. Sammen med det gode lysindfald fra de mange vinduer, skaber det en skøn atmosfære, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i fra det øjeblik, I træder ind ad døren.

Tilbring ferien på den afskærmede terrasse – kun 175 meter til stranden

På den afskærmede terrasse har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan tilbringe ferien udendørs fra tidlig morgen til sen aften. På ægte feriemanér kan I slutte dagene af med en god grillmiddag på terrassen.

Når solen så småt begynder at gå ned over Vesterhavet, kan I sætte jer op på toppen af klitterne. Herfra kan I nyde det fantastiske farvespil, når solen forsvinder i havet – det er en oplevelse, I sent vil glemme.

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 381 ligger kun 175 meter fra stranden og Vesterhavet, og det tager jer kun få minutter at nå hertil. Det er helt perfekt, når I trænger til et dyp i Vesterhavet eller en gåtur med masser af frisk luft til hovedet.

Oplev Bjerregårds smukke natur

Bjerregård er den perfekte feriedestination for jer, der vil på ferie i rolige og naturskønne omgivelser. Området byder på masser af smuk og uberørt natur, og I har mange gode naturoplevelser i vente.

Ikke langt fra Bjerregård ligger fuglereservatet, Tipperne, hvor I kan spotte en masse forskellige fuglearter. Blåbjerg Klitplantage er også et oplagt sted at besøge for jer, der vil opleve den smukke vestjyske natur. I plantagen er der anlagt stier, hvor I kan komme helt tæt på naturen både til fods og på cykel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1071

D.
sagde , Danmark

Meget lækker sommerhusSoverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.202
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...