Strandnært luksushus med udespa, sauna og udebruser

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 393, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1077
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på udkig efter et helt fantastisk feriehus til 8 personer og 2 hunde, så er Bjerregårdsvej 393 et rigtig godt valg. Dette luksusferiehus har alt, hvad hjertet begærer, og selv den mest kræsne feriegæst vil få alle krav stillet. Blandt de fede faciliteter finder I blandt andet en lækker og stor terrasse, sauna og et udendørs spabad!

Masser af luksus med udendørs spa, udebruser og sauna

Det store 6 personers udespa står til jeres rådighed døgnet rundt. Dette giver jer mulighed for at nyde de varme bobler under en klar stjernehimmel med et glas Rosé. Udebruseren (kan benyttes fra april til november) er praktisk placeret på terrassen, hvor der er direkte indgang til det ene af husets 3 badeværelser, hvor I også finder feriehusets sauna. Her kan I smutte ned over klitterne, hoppe i Vesterhavets grønne bølger og skynde jer tilbage til en varm sauna!

Nybygget i 2021 med blot 100 meter til Vesterhavet

Bjerregårdsvej 393 ligger kun et stenkast fra havet, og på et kort øjeblik kan i nå ned til den lækre sandstrand ved Bjerregård. En rask gåtur ned over klitterne til stranden sammen med hundene er kræs for sjælen lige meget vejret eller årstiden.

Feriehuset er nybygget i 2021 og står derfor superflot og moderne med lækre komfortable møbler. Fra det veludstyrede køkken er der adgang til det store overdækkede terrasseområde. Her kan I sidde i læ fra Vestenvinden mens i nyder udsigten over det flotte klitlandskab i Bjerregård.

Lækkert aktivitetshus med stilfuld indretning og billard

Det flotte feriehus byder på meget andet end moderne og stilfuld indretning. Hvis vejret ikke er til en tur i udespa’en eller svømmetur i havet, kan man hygge sig med venner og familie i det store aktivitetsrum med billard.

Luksushusets hjerte må tvivl være det store lyse køkkenalrum, hvor det flotte åbne køkken har udsigt over stuen med brændeovnen, som lægger op til mange hyggelige stunder med familie og venner. Det 5+ stjernede sommerhus byder på en række faciliteter, som er med til at skabe en vellykket ferie, her kan bl.a. nævnes vaskemaskine, tørretumbler, opvasker, gasgrill og ikke mindst den energibesparende varmepumpe.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 soverum. 2 af soverummene er med dobbelt seng og har begge privat badeværelse og walk-in closet.

Feriehuset er beliggende i det populære Bjerregård. I Bjerregård finder I den lokale købmand, hvor I hver dag kan hente nybagte rundstykker til morgenbordet og røde bøffer til grillen. Området byder på mange andre fordele som fx rideture, fiskesøer og vandsportsaktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1077

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gepflegtes Ferienhaus. Alle Gebrauchsgegenstände für den täglichen Bedarf sind vorhanden. Durch die verglaste Terrasse ist auch das Grillen im Winter kein Problem. Und die Lage fast direkt an dem Dünenaufgang ist super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, mit kleiner privater Wellnessoase, das kaum Wünsche offen lässt. Viel Platz auch für zwei Familien. Tolle Nähe zum Strand, man muss nur einmal über die Düne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus mit einer wunderbaren Lage. Es hat uns an nichts gefehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 1.200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...