Sommerhus med sauna og flot træterrasse i det skønne Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 281, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1084
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blot 400 meter fra havet ligger dette hyggelige sommerhus til 8 personer på en naturgrund. Det flotte sommerhus på Bjerregårdsvej 281 har med sin sauna en twist af wellness og fra den lækre træterrasse, der omgiver huset, kan I nyde det flotte klitlandskab.

Flot rustikt samtalekøkken

Feriehuset er renoveret i 2020. Køkkenet står flot og i åben sammenhæng med den hyggelige stue, hvor det sandfarvede klinkegulv tilfører et rustikt look. Der er rig mulighed for samtale og hygge under madlavningen, da spisebordet er placeret lige ud for køkkenet. Borddækning og afrydning klares derfor også nemt, og opvaskemaskinen gør arbejdet efter den dejlige middag.

Hyggelig stue med brændeovn og panoramavinduer

Sommerhusets stue har 2 hyggelige sofagrupper og mellem dem er brændeovnen placeret midt i rummet, så varmen og den hyggelige knitren kan nydes fra hver en krog. Den dejlige stue afsluttes af panoramavinduer ud mod det flotte klitlandskab, så her er noget for alle sanser, når I sætter jer i sofaen foran brændeovnen og nyder panoramaudsigten.

I de lidt køligere måneder supplerer varmepumpen brændeovnen, så der let holdes en behagelig temperatur i huset, og har I brug for at blive godt gennemvarme inden sengetid, står husets sauna klar til brug i forbindelse med badeværelset med gulvvarme.

Flot træterrasse rundt om huset

Rundt om huset på Bjerregårdsvej 281 er der etableret en flot træterrasse, der gør det muligt at nyde solen hele dagen. Der er her rig mulighed for at tage en slapper efter en tur til det brusende Vesterhav eller en vandre- eller cykeltur rundt i Bjerregårds smukke klitlandskab.

Bjerregård – et unikt område med mange tilbud

Med Bjerregård starter den barske og samtidig smukke natur, der er kendetegnende for hele Hvide Sande. Området byder på mange vandre- og cykelstier i det flotte klitlandskab og der er rig mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter og fiskeri. Skulle en tur på golfbanen friste, findes der 2 i umiddelbar nærhed. Af andre udflugtsmål kan nævnes fuglereservatet Tipperne, Søndervig, Bork og sidst men ikke mindst Ringkøbing, hvis shoppegenet skal plejes.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1084

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, das alles bietet was es für einen schönen Urlaub braucht. Besonders die Gartenmöbel und der große Esszimmertisch haben uns viel Platz zum gemeinsamen essen, spielen und malen geboten.

DE
D.
sagde , Fürstenfeldbruck

Tolles rustikales und sehr ruhiges Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön, gemütlich und gepflegt uns hat nach ein paar Tagen bloß ein kleines Stück Rasen für die Kinder gefehlt

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:109 / 1.210
Renoveret / Byggeår:2020 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...