Hyggeligt og velholdt sommerhus i Bjerregård med god plads til børn

3
icon
icon
icon

Kirksvej 15, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1100
5 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Kirksvej 15 i Bjerregård ligger dette hyggelige sommerhus, hvor der er gjort plads til børn såvel ude som inde. Det store plæneareal indbyder de unge til boldspil, de mindre børn til en tur i gyngerne, og til de mindste finder du sandkassen, der er placeret på terrassen, så du kan holde øje. I værelset med de 2 enkeltsenge er der fladskærm, så de unge kan hygge sig med spil helt for sig selv. Og kan I ikke undvære hunden, kan I roligt tage den med også.

Charmerende og hyggelig kalmarstil med brændeovn

Feriehuset er hyggeligt indrettet, og den charmerende stil, der er kendetegnende for et Kalmarhus, kommer fuldt til sin ret med de lyse gulve, de lyse vægge og flotte lofter til kip. Køkken-alrummet er sommerhusets hjerte og indbyder til hygge og samvær.

Til den skønne knitren fra brændeovnen kan I spille spil ved spisebordet eller se en god film sammen i den dejlige sofagruppe, mens kokken tryller i det funktionelle køkken med både mikroovn og opvaskemaskine. Den praktiske og energibesparende varmepumpe startes nemt, hvis der er yderligere behov for at regulere temperaturen.

Gode terrasser og blot et stenkast fra indkøb

Omkring sommerhuset på Kirksvej 15 er der 2 gode terrasser. På den sydøstvendte fliseterrasse kan morgenkaffen nydes til solopgangen. Morgenbrødet har I hentet hos købmanden, der ligger bare 200 meter fra feriehuset.

Med udgang fra stuen ligger den sydvendte træterrasse, der er delvist overdækket. Her kan I nyde solen hele dagen, mens børnene leger omkring jer. Med stor aktivitet kommer der let top på vasketøjskurven – her er der også hjælp at hente, da sommerhuset har både vaskemaskine og tørretumbler.

I kan med en dejlig grillaften på terrassen sætte punktum for en skøn dag ved Vesterhavet, inden I går hver til sit i de hyggelige værelser. Også her sætter den klassiske kalmarstil sit præg med de skrå vægge og lofter til kip. Efter en god nats søvn er I klar til endnu en dag fuld af oplevelser.

Bo i Bjerregård midt i naturen og tæt på Vesterhavet

Området Bjerregård ligger centralt placeret på Holmsland Klit – mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Så snart du forlader Nymindegab, mødes du af det enestående og uberørte hede- og klitlandskab, der er kendetegnende for området. Ad gode cykelstier kan I cykle fra Nymindegab til Hvide Sande og nyde den storslåede natur fra første parket.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.237
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...