Hyggeligt sommerhus med anneks og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 53, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1101
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Bilbergsvej 53 i Bjerregård finder I dette hyggelige sommerhus for familien, der sætter privatlivet i højsædet. Der er tænkt på børnene med gynger og sandkasse på den store plænegrund, og skulle de unge mennesker ønske at være lidt for sig selv, er der mulighed for det i det tilstødende anneks. Kan I ikke undvære hunden på ferien, er den også velkommen.

Dejlig stue med brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset er renoveret i 2021. Køkkenet med blandt andet opvaskemaskine og mikroovn ligger i sammenhæng med spiseafdelingen, der er i åben tilgang til opholdsstuen. De flotte gulve, trævægge og -lofter er gennemgående og sætter en hyggelig ramme for samvær og kvalitetstid.

De store vinduer i stuen giver et fantastisk lysindfald, og i de mørkere måneder kan I hygge jer med en god film eller spil i brændeovnens varme skær. Året rundt gør den praktiske varmepumpe det muligt at holde en behagelig temperatur i sommerhuset.

3 gode soveværelser, anneks og bad med gulvvarme

I feriehuset finder I 3 gode soveværelser; 2 med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge. De sidste 2 sovepladser er i annekset.

Feriehuset indeholder desuden 2 dejlige badeværelser med gulvvarme – begge holdt i samme hyggelige stil med træelementer, der matcher de flotte trædøre og resten af ferieboligen.

Skøn terrasse og afskærmet grund kun 450 meter fra havet

Det charmerende sommerhus er placeret midt på en stor grund omgivet af vildthegn, og der er forholdsmæssigt langt til naboerne, så I kan nyde at være sammen som familie i fred og ro. Det fantastiske Vesterhav ligger i en gåafstand på bare 450 meter fra sommerhuset.

Rundt om hele ferieboligen er der anlagt en skøn fliseterrasse, og der er mange dejlige kroge, der giver mulighed for at nyde solen fra den smukke solopgang mod øst til den lige så betagende solnedgang mod vest. Fra opholdsstuen er der udgang til den sydvendte del af terrassen, og her kan I slappe af, mens børnene leger på den store plænegrund med gynger og sandkasse inden for synsvidde.

Bo i det populære Bjerregård

Det populære Bjerregård ligger centralt placeret på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. I det uberørte hede- og klitlandskab, der er kendetegnende for dette område, er der anlagt stier fra Nymindegab til Hvide Sande, så ud over det enestående Vesterhav kan I nyde et malerisk landskab med rigt dyreliv fra første parket.

Der er mulighed for at lade el-bilen ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1101

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus in ruhiger Lage mit allem was man braucht. Wir würden das Haus wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, sauberes und gemütliches Ferienhaus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, tolle Bäder, gute Betten, eine gut ausgestattete Küche, besonders gefallen hat uns die schöne Terrasse mit den vielen wertigen Sitzmöglichkeiten um das Haus herum!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 2.009
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...