Sommerhus med sjælden naturskøn og ugeneret beliggenhed

2.5
icon
icon
icon

Sønder Klitvej 206, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1117
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Sønder Klitvej 206 – med fantastisk naturskøn og fuldstændig uforstyrret beliggenhed – finder du dette charmerende sommerhus til den lille familie eller vennepar. Feriehuset ligger på en ugeneret klitgrund, så I kan nyde at være jer selv. Bliv dog ikke forbavset, hvis et rådyr skulle komme og hilse på.

Unik beliggenhed – overdækket sydvestvendt terrasse

Feriehuset er et af de sjældne sommerhuse, der er beliggende i landzonen og samtidig grænser op til en statsfredet zone. Det er absolut stedet for naturelskere, der prioriterer  beliggenhed og privatliv.

Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvestvendt træterrasse, der er delvist overdækket. Herfra kan I fylde sanserne med den malerisk smukke natur og dyrelivet, der sikkert gerne besøger denne uforstyrrede oase. Der er mulighed for såvel sol som skygge, og de lange sommeraftner kan nydes – også efter duggens fald.

Skulle der efter en dejlig dag være behov for tøjvask, finder I både vaskemaskine og tørretumbler i det lille skur i haven.

Klassisk sommerhus i hyggelig stil

Det første, der møder jer, når I træder ind i feriehuset, er en praktisk entré til opbevaring af overtøj og fodtøj. Herfra er der indgang til det hyggelige køkken med blandt andet opvaskemaskine og god skabsplads. Ud for køkkenet er spisebordet placeret. Herfra kan kokken underholdes, eller I kan nyde et glas vin, mens der holdes øje med maden, der koger færdig på komfuret, og børnene spiller spil.

Dejlig opholdsstue med panoramavinduer

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med trælofter og trægulve, der går igen i alle rum. I stuen er der fra de store panoramavinduer et flot lysindfald, og herfra er der en flot udsigt til den skønne naturgrund, der omkranser sommerhuset. I stuen finder I også den praktiske varmepumpe, der gør det nemt at holde en fin temperatur i sommerhuset.

Bjerregård – smuk natur, Vesterhavet og fjorden

Bjerregård er især kendt for den skønne natur, der består af store uberørte hede- og klitarealer, der strækker sig fra Nymindegab til Skodbjerge. Der er anlagt et godt stisystem, der inviterer til cykle- og vandreture i det smukke landskab, og kontrasterne mødes med det unikke og flotte Vesterhav mod vest og den rolige og smukke Ringkøbing Fjord mod øst.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1117

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines Haus von Bäumen umgeben. Man ist dort alleine und hat so viel Privatsphäre. Ein gut ausgebauter Fahrradweg ist vorn Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein wirklich süßes Ferienhaus, was alles hat, was es braucht. Für uns 2 Personen war es absolut perfekt. Die Bäume ringsherum bieten Sichtschutz und dennoch wurde darauf geachtet sowohl die Sicht auf die Dünen als auch zum Fjord freizulassen an passenden Stellen. Wer Ruhe und Auszeit in der dänischen Natur sucht, ist hier genau am richtigen Ort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wieder mal eine schöne Woche im verstecktesten Ferienhaus an der Nordsee verbracht. Hinter alten Kiefern versteckt und sehr gemütlich. Ein bisschen in die Jahre gekommen, aber mit allem was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 2.080
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...