Luksuriøst poolhus i Bjerregård med sauna og udespa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 337B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1118
10 pers.
Antal personer
460 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca.
Swimmingpool
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 450 meter fra Vesterhavet finder I dette fantastiske 10 personers sommerhus. Sommerhuset på Bjerregårdsvej 337B er bygget i 2021 og den moderne indretning rummer alt, hvad I har brug for til en dejlig ferie med familien eller venner. Her er både swimmingpool, aktivitetsrum, udespa og sauna.

Moderne poolhus med udespa og sauna

Det luksuriøse sommerhus, som er opført i 2021, er moderne indrettet og har plads til hele 10 feriegæster.

I den fine poolafdeling er der lagt op til wellness og afslapning. Efter en tur i poolen kan I nyde varmen i den infrarøde sauna, som har en flot stjernehimmel i loftet. I kan også gå en tur ud på den læfyldte terrasse, hvor udespaen venter på jer. Her kan I slappe af i de varme bobler, mens I nyder den friske havluft.

I poolen er der selvfølgelig også plads til sjov og leg for børnene, efter de har hygget sig i feriehusets aktivitetsrum med poolbord og bordtennis, hvor der har været gang i en turnering eller to. Her er desuden elekronisk dart, trådløst internet, 58″ fjernsyn med chromecast, et ekstra køleskab og stigegolf. Til de helt små er der gynger og en sandkasse i haven, hvor de kan lege. Desuden ligger sommerhuset for enden af en lukket vej, så der er masser af ro.

5 soveværelser og stor overdækket terrasse

Det moderne køkken ligger i åben forbindelse med stuen, som i høj grad indbyder til familiehygge, hvor alle er samlet. I køkkenet har I udsigt til de smukke klitter, som strækker sig langs kysten. Fra stuen kan I gå direkte ud på den sydvendte terrasse, som både er afskærmet og overdækket. Her kan I nyde hinandens selskab, imens I spiser et lækkert grillmåltid. Følger I fliserne rundt om huset, ender I på endnu en fin og læfyldt terrasse. Her finder I udespaen, og der er selvfølgelig også plads til en hyggelig stund med et spil kort.

De 10 sovepladser er fordelt på 5 soveværelser – alle med dobbeltsenge. Her kan I få en god nats søvn og samle energi til morgendagens aktiviteter. I alle 5 soveværelser er der fjernsyn.

Sommerhuset har 2 badeværelser, så der er god plads til hele familien. På badeværelserne kan I mærke varmen i fødderne fra gulvvarmen – som desuden er i hele huset. Med den installerede jordvarme til opvarmning af rum og brugsvand, er huset også energivenligt.

Tæt på havet i skønne Bjerregård

Med kun 450 meter til Vesterhavet, ligger sommerhuset i gåafstand fra den fine sandstrand i Bjerregård. Er I til friske gåture, er der også et rigtig godt stisystem i området. Her kan I nyde den fine natur, som består af smukke hede-arealer og klitlandskab. Stierne er også velegnede til gode cykelture. Via stisystemet kan I f.eks. cykle til fiskerbyen Hvide Sande, som bl.a. byder på spændende butikker, hyggelige caféer og fiskeriauktioner.

Den lokale købmand ligger 1,7 km fra sommerhuset. Her kan I købe nybagt brød til morgenbordet, kød til grillen eller måske lidt is til desserten.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1118

D.
sagde , Tranekær

Perfekt indrettet poolhus at holde ferie i. Særdeles veludstyret både ude og inde.

D.
sagde , Næstved

Det her er et rigtig dejligt sommerhus med en lækker og hyggelig indretning. Alt i tip top orden. Luksus. Perfekt størrelse til os, der var 8.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.284
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...