Eksklusivt sommerhus i Bjerregård med udendørs wellnessafdeling

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 154A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1126
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Bjerregård finder I denne perle af et sommerhus beliggende på Bjerregårdsvej 154A. I sommerhuset er der plads til 8 feriegæster, som kan nyde en luksuriøs ferie med rig mulighed for aktiviteter og afslapning. Her er både aktivitetsrum samt en udendørs wellnessafdeling med sauna, spabad og udebruser. Jeres elbil kan i lade direkte ved feriehuset.

Moderne sommerhus med aktivitetsrum og 3 badeværelser

Det luksuriøse sommerhus i Bjerregård er 180 m² stort og er opført i 2021. Sommerhuset er særdeles indbydende og moderne. Indretningen er lys og smagfuld, og her er tænkt på selv de mindste detaljer.

Her er plads til 8 feriegæster, som kan nyde en dejlig ferie i det eksklusive sommerhus. Sovepladserne fordeler sig på 4 gode soveværelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Er børnene med, så er der mulighed for at rykke dem fra hinananden, så det bliver enkeltsenge.

Sommerhuset har et stort aktivitetsrum, som byder på sjov for hele familien. Her kan I arrangere turneringer på kryds og tværs og finde familiens spillemester i billard.

Selvom hele familien er samlet på ferien, så er der ingen grund til bekymring for kø til toilettet om morgenen. Det topmoderne sommerhus har nemlig hele 3 badeværelser, som alle har gulvvarme.

Det veludstyrede og moderne køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvor hele familien kan samles. Her er der en miljøvenlig vandpejs, som sørger for en rigtig hyggelig feriestemning året rundt. I kan med fordel benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde temperaturen behagelig. Sommerhuset har desuden både vaskemaskine og tørretumbler, som I kan bruge, hvis det bliver nødvendigt.  

Udendørs wellnessafdeling med sauna, spabad og udebruser

Et af sommerhusets absolutte højdepunkter er den udendørs wellnessafdeling, som byder på både sauna, spabad og udebruser. Efter en dejlig dag i naturen findes der intet bedre end afslappende stunder i familiens selskab. Udebruseren på terrassen er perfekt til at skylle sand og salt af kroppen efter en tur i Vesterhavets bølger (kan bruges fra april til november).

Fra det udendørs spabad kan I nyde den friske havluft, mens I til aften har udsigt til den smukke stjernehimmel, og som afslutning på en god dag kan I gå en tur i den varme sauna.

Sommerhus i Bjerregård med dejlig terrasse

Sommerhuset ligger på en 1225 m² stor naturgrund, som er godt udnyttet med wellnessafdelingen. Derudover er der en dejlig terrasse, som er delvist overdækket. Her kan I nyde et lækkert grillmåltid, imens solen går ned i horisonten.

Det luksuriøse sommerhus ligger i det populære ferieområde Bjerregård, som byder på et skønt hede- og klitlandskab. Her er et rigtig godt stisystem, som forbinder det naturskønne område.

Fra sommerhuset har I 900 meter til Vesterhavet og den smukke sandstrand. Den lokale købmand ligger heller ikke langt fra sommerhuset. Her kan I købe alt fra nybagte rundstykker til lækkert kød til grillen.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1126

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus mit gut ausgestatteter Küche. Die Saune bietet einen schönen Ausblick ins Grüne und die Zimmer haben eine schöne Größe. Es fehlt ein wenig an Outdoor Aktivitäten für Kinder, aber das ist eine subjektive Ansicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliches Haus mit viel Charakter.
Die Eigentümer haben sich viel Mühe gegeben und man wird sogar mit einem Begrüßungsgeschenk empfangen. Für Hund und Mensch perfekt, da dass Haus von der Straße aus nicht einsehbar ist. Der Außenpool ist auch in der kalten Jahreszeit hervorragend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus besitzt eine gute Ausstattung, und der Whirpool und die Sauna bieten einen guten Platz dem Alltag zu entfliehen. Falls man seine Fähigkeiten unter Beweis stellen möchte, ist das Gästehaus mit dem Billardtisch ideal dafür.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.225
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...