Hyggeligt sommerhus i Bjerregård til 4 personer og med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 59A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1127
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I skønne Bjerregård ligger dette hyggelige sommerhus på Dortheasvej 59A, som er renoveret i 2021. Her er der plads til 4 feriegæster og 1 hund. Vesterhavet ligger kun 400 meter fra sommerhuset, og efter en lang dag på stranden kan I varme jer ved brændeovnen i sommerhusets stue.

400 meter fra Vesterhavet og den dejlige strand

Er I en familie, som holder af en skøn natur, så er dette sommerhus et rigtig godt valg. Afstanden til den dejlige sandstrand er 400 meter, og det indbyder til gode gåture langs vandet. Her kan børnene også bygge sandslotte, imens I nyder den friske havluft. Området er præget af hede- og klitlandskaber, som er forbundet af et fint stisystem.

Den lokale købmand ligger 900 meter fra sommerhuset, og der er heller ikke langt til fiskeribyen Hvide Sande. Her finder I et bredt udvalg af lokale butikker samt hyggelige caféer og restauranter.

Hyggeligt opholdsrum med brændeovn

Sommerhusets samlingspunkt er stuen, som ligger i direkte forbindelse med køkkenet. Her kan I have mange hyggelige stunder med jeres nærmeste. Feriestemningen kommer helt i top, når der tændes op i brændeovnen. Den giver både varme og skaber ekstra hygge. I stuen er der en varmepumpe, som I med fordel kan bruge, og på badeværelset er der gulvvarme.

I sommerhuset er der frit valg mellem sovepladserne. Her er nemlig 3 soverum, hvoraf der er dobbeltsenge på 2 af dem. Har I børnene med på ferien, kan de i stedet sove på det sidste værelse, som er indrettet med en køjeseng.

Fra opholdsrummet kan I gå ud på den skønne sydvendte terrasse, hvorfra I har en fin udsigt til naturen. Her kan I sidde i ly for vind og vejr; den er nemlig afskærmet og delvist overdækket. Her kan hunden også gå frit, da terrassen er lukket.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1127

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches und gepflegtes Haus.. für idealerweise 2 (-höchstens 4 Personen)
Kombinierter Wohn-Küchen-Essbereich.
Alles ist hell und freundlich..die Küche ist sehr gut ausgestattet.
Die Terrasse ist sehr schön und gepflegt.
Guter Kamin..und dadurch,dass die Decken nicht so hoch sind und es eine Tür zum Flur gibt, lässt sich der Wohnbereich gut heizen und warm halten.
Alles in allem.. wir haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, kleines Gerienhaus, das sehr zweckmäßig eingerichtet ist. Immer wieder gerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 2.mal in diesem Haus und es war wieder alles top.
Für 2 Personen mit Hund, ist das Haus genau richtig… Gemütlich mit schöner Terrasse

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:56 / 1.277
Renoveret / Byggeår:2021 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...