Hyggeligt 6-personers sommerhus med brændeovn i Bjerregård

3
icon
icon
icon

Julianevej 17, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1168
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I hjertet af Bjerregård finder I dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer og 1 hund. Sommerhuset, der er renoveret i 2022, har en brændeovn og 2 skønne terrasser med plads til hele familien. På den fine naturgrund er der god plads til sjov og leg for børnene, som kan benytte sig af både gyngestativ, sandkasse og trampolin.

Lys indretning med brændeovn

Samlingspunktet i feriehuset er det rummelige opholdsrum, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er der plads til hele familien, som kan samles til en hyggelig aften med et spil kort, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Det store vestvendte vinduesparti ved spisebordet skaber et godt lysindfald, som gør rummet lyst og indbydende.

Sommerhuset byder plads til 6 feriegæster, som til aften kan fordele sig på de 3 gode soveværelser. Heraf er der 1 soveværelse med en dobbeltseng hver samt 2 værelser med 2 enkeltsenge.

Desuden er der 2 badeværelser, hvoraf det ene befinder sig i det tilhørende anneks. Der er gulvvarme på begge badeværelser. Her er også en vaskemaskine, så der er mulighed for tøjvask i løbet af ferien.

Fin naturgrund med gode terrasser og plads til leg

Fra stuen har I direkte udgang til den vestvendte terrasse, som er delvist afskærmet. Her kan I nyde et lækkert grillmåltid i aftensolen og i læ for vinden, inden sengen kalder.

Sommerhuset har også en sydvendt terrasse, hvor dagen kan nydes, mens børnene leger på naturgrunden, der både har gyngestativ, sandkasse og trampolin. Den sydvendte terrasse er lukket, så her kan hunden gå frit rundt.

Ferie i Bjerregård

Sommerhuset på Julianevej 17 ligger i populære Bjerregård og kun 600 meter fra Vesterhavet. Området, der er forbundet af et godt stisystem, indbyder til lange gåture med familien i det smukke hede- og klitlandskab.

Det kan i høj grad anbefales at besøge den hyggelige havneby Hvide Sande, der blandt andet byder på fiskeriaktioner, et bredt udvalg af lokale butikker, diverse vandsportsaktiviteter på Ringkøbing Fjord eller god aftensmad på en af restauranterne med udsigt over havnen.

*Udlejes ikke til ungdomsgrupperSoverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...