Femstjernet luksushus med sauna kun 100 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 433, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BW1150
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 433 i Bjerregård står dette femstjernede luksusferiehus klar til op til 6 personer, der ønsker at holde en ferie ud over det sædvanlige. Det lækre sommerhus, der er bygget i 2021, har en virkelig flot indretning inklusiv en skøn sauna, der bare venter på at forkæle jer med masser af afslapning. Kun 100 meter fra sommerhuset ligger det skønne Vesterhav, som er et besøg værd på alle tider af året.

Luksuriøs ferie med 2 badeværelser og sauna

I sommerhuset på Bjerregårdsvej 433 er der lagt op til en vaskeægte luksusferie med rig mulighed for afslapning for hele familien. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser er der adgang til en lækker sauna, hvor I altid kan få jer en god gang afslapning. I kan også hoppe en tur i saunaen efter en dukkert i de friske bølger eller en gåtur i klitterne og bliv varmet godt igennem igen.

Stilfuldt og moderne sommerhus med brændeovn

Det nybyggede (2021) sommerhus er virkelig stilfuldt indrettet med gode kvalitetsmøbler, som I vil finde jer godt tilpas i under ferien. I alrummet, der kombinerer køkken, stue og spisestue, kan I samles til gode stunder omkring spisebordet eller i sofaerne foran tv’et. Brændeovnen, der står i alrummet, sætter prikken over i’et for sommerhusstemningen og bidrager med ekstra hygge.

I køkkenet mangler der ikke noget, så I kan bare give jer i kast med at kreere mange gode måltider på ferien. Opvaskemaskinen tager opvasken for jer, så I kan bruge mere tid på at hygge jer sammen.

Sommerhuset er desuden indrettet med 3 soveværelser, der alle har dobbeltsenge, 2 badeværelser med gulvvarme samt en hyggelig alkove. 

Skøn terrasse, udebruser og naturgrund med sandkasse og gynge

Der er intet som at komme ud og nyde de varme solskinsdage. På terrassen kan I finde jer til rette i liggestole og havemøbler. Alt imens kan børnene lege i haven, hvor de både kan bygge sandslotte i sandkassen og få sus i maven på gyngerne. Tager I en tur på stranden, kan I hurtigt skylle sandet af tæerne igen under udebruseren, som kan benyttes fra april til november.

Når dagen går på hæld, kan I samles på terrassen og tænde op i grillen. Mens bøfferne steger på grillen, kan I finde de kølige drikkevarer frem, så I er klar til at afslutte dagen med manér. Under den overdækkede del af terrassen er der installeret en flot stjernehimmel, som gør ferieaftenerne ekstra magiske.

Bo i første klitrække kun 100 meter fra Bjerregårds strand

Når I bor i dette dejlige sommerhus i Bjerregård, befinder I jer kun 100 meter fra stranden. Kun én klittop adskiller jer fra den smukke sandstrand og det brusende Vesterhav, som I kan nå via jeres egen sti. Her er rig mulighed for at gå lange ture langs den smukke strand, bade, samle skaller og bygge sandslotte.

Ikke langt fra sommerhuset ligger den lokale købmand i Bjerregård, hvor I kan klare feriens indkøb. Ellers kan I også tage en tur til Hvide Sande, der ligger et kvarters kørsel nord for Bjerregård, hvor I både kan købe ind, spise på byens spisesteder og shoppe i de hyggelige butikker.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset BW1150

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med alt hvad man behøver til en uge i sommerhus. Fantastisk beliggenhed tæt på stranden

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetes Haus, mit Möglichkeiten auf Sofa, Alkoven und vom Esstisch aus auf Feuer und Aussenterrasse zu schauen. Einen wunderbaren Blick auf Dünen und Strandweg hat man von mehreren Fenstern ( bodentief). Zu benennen ist auch das sehr individuelle Lichtdesign. Von der Bodenbeleuchtung bis hin zum Sternenhimmel, in der überdachten Aussenterrasse. Gute Idee : die sensor gesteuerten Wasserhähne in den Bädern.
Rundum eine tolles Ferienhaus !

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich, sauber, komplett ausgestattet, viele Fernseher, Katzensprung zum Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.781
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...