8-personers sommerhus med sauna ved stranden i Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 95, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1175
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot et stenkast fra Vesterhavet finder I dette skønne sommerhus til 8 personer og 1 hund. Feriehuset ligger kun 50 meter fra stranden, som indbyder til lange gåture ved det brusende Vesterhav. I sommerhuset er der lagt op til afslapning foran brændeovnen eller i den varme sauna.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og sauna

I sommerhuset på Julianevej 95 vil I hurtigt føle jer velkomne. Indretningen er moderne, og de store sydvendte vinduespartier i alrummet skaber en lys og indbydende atmosfære.

Aftenen kan tilbringes på sofaen med en god film i fjernsynet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Sommerhuset har danske tv-programmer. Her er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af.

Sommerhuset har 5 soveværelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. I feriehusets anneks finder I 2 af værelserne, mens de resterende ligger i hovedhuset. I hver afdeling finder i et badeværelse, som begge er udstyret med gulvvarme. Badeværelset i hovedhuset har indgang til saunaen, som indbyder til afslapning og velvære efter en god gåtur ved stranden på en blæsende efterårsdag.

Sommerhuset har både vaskemaskine samt tørretumbler, og som et ekstra plus er der et lille køkken med håndvask og komfur i annekset.

Lukket terrasse ved første klitrække

Fra sommerhusets stue er der direkte udgang til den sydvendte terrasse, som er lukket og delvist overdækket. Her kan I lade hunden gå frit uden bekymringer, og børnene kan lege, mens I nyder en god kop kaffe i den friske havluft.

Ved sommerhusets østside finder I også en hyggelig terrasse, hvorfra du kan nyde en stille stund, mens solen står op, og resten af familien stadig sover.

Til familiens yngste er der et gyngestativ på grunden, som har en fantastisk beliggenhed ved første klitrække.

Afslappende ferie i Bjerregård

Bjerregård er et særdeles populært ferieområde på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhuset ligger kun 50 meter fra den kilometerlange sandstrand, hvor I kan gå lange ture, samle muslingeskaller eller lave strandens største sandslot.

Her er rig mulighed for en afslappende ferie med familien, tæt på naturen og kun en kort køretur fra den hyggelige havneby Hvide Sande. Et besøg I byen kan i høj grad anbefales – Her finder I bl.a. mange former for vandsportsaktiviteter, lokale butikker samt mange gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1175

DE
D.
sagde , Deutschland

Haupthaus und Nebengebäude sind nicht miteinander verbunden, das sollte einem in den kalten Monaten klar sein. Ansonsten ein schönes ,gemütliches Haus gleich hinter der Düne, wo man das Meer rauschen hört.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus- geschmackvoll eingerichtet und absolute Strandnähe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus machte sofort einen guten Eindruck.
Für uns, mit einem einjährigen kleinen Mädchen, war es sehr angenehm einen abgetrennten Bereich zu haben, damit wir Abends auch mal lachen und laut reden konnten. Die Kleine hat davon nichts mitbekommen. Trotzdem waren wir alle zusammen.
Etwas schade war, daß die beiden Terrassen zwar überdacht waren, aber selbst unsere Gummistiefel waren nach der ersten Nacht mit Wasser gefüllt. Und das obwohl wir sie vermeintlich sicher unter dem Vordach abgestellt hatten. So kamen wir bei Regen und Sturm auch nie ganz trocken in die Extraäume.
Die Ausstattung der Küche war wirklich herausragend und ließ keine Wünsche offen.
Die Betten waren sehr gut und die Bettdecken ebenfalls.
Unser Fazit: sehr gern wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:105 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...