Stort 10-personers aktivitetshus med billard og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

J Tagholmsvej 21, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84025
10 pers.
Antal personer
370 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter det perfekte sommerhus til den næste ferie med hele familien eller vennerne? Så er det værd at kigge nærmere på dette aktivitetssommerhus på Rømø. Sommerhuset på J Tagholmsvej 21 byder plads til 10 feriegæster samt 2 hunde, og her er gode faciliteter til ferien både ude og inde. I aktivitetsrummet kan I lave en billardturnering, mens resten nyder varmen i saunaen. Udendørs er der også rig mulighed for afslapning i udespaen.

Moderne sommerhus med aktivitetsrum og sauna

Det moderne sommerhus indbyder til sjove og hyggelige stunder med familien. Sommerhusets hjerterum er opholdsstuen, hvor hele familien kan samles til en hyggelig aften med et spil kort eller en god film i fjernsynet efter en lang og begivenhedsrig feriedag.

I aktivitetsrummet er der også lagt op til sjov og leg. Her kan I finde feriens mester i billard med en spændende turnering, inden sengen kalder. I aktivitetsrummet finder I desuden 2 af sovepladserne på sovesofaen.

De resterende sovepladser er fordelt på 4 gode sovepladser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge.

2 badeværelser med gulvvarme og sauna

Sommerhuset har hele 2 badeværelser, så der ikke opstår lang kø til tandbørstningen om morgenen. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, og som et ekstra plus er der også en sauna i feriehuset.

I feriehuset er der desuden vaskemaskine samt tørretumbler, så I har mulighed for at vaske håndklæder efter en god dag på stranden.

Skønt udeareal med afskærmet terrasse, udespa og bruser

Et naturligt samlingspunkt på varme sommerdage er den afskærmede terrasse, hvor I kan nyde solen, mens børnene leger på den 2500 m2 store naturgrund, som også har trampolin.

Efter en gåtur ved stranden kan I skylle jer under udendørs brusereren, inden I hopper en tur i den boblende udespa. Hvad enten det regner, sner eller solen skinner, så er det særdeles afslappende med en tur i det varme vand.

Til aften kan I stege en saftig bøf på grillen og nyde et glas vin, mens den blå himmel forvandles til et smukt farvespil af røde og orange farver fra solnedgangen.

Oplevelser for hele familien på Rømø

Tag familien med på udflugt og oplev Rømøs smukke natur og spændene seværdigheder. Det kan i høj grad anbefales at tage en tur til Spidsbjerg i Kirkeby Plantage, hvorfra I har Rømøs smukkeste udsigt.

Derudover er det næsten obligatorisk at besøge en af de gode strande, som Rømø byder på. Både på Lakolk Strand og Sønderstrand (4000 m.) er det tilladt at tage bilen helt ned til vandkanten.

I har også mulighed for at besøge museet Kommandørgården, hvor I kan opleve 1700-tallets detaljerede malerhåndværk og snedkerarbejde samt et kæmpe skelet fra en kaskelothval.

Det siger vores gæster om sommerhuset 84025

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, neues und sauberes Ferienhaus. Wir konnten unsere Urlaubswoche in diesem Haus sehr genießen und waren voll und ganz zufrieden. Besonders der Außenwhirlpool und der Aktivitätenraum mit Billardtisch und Dartscheibe haben uns gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes modernes, geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus, welches kaum Wünsche offenlässt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes Haus ausreichend für 8 Personen.Ein großes Luxusbad mit Sauna und Möglichkeit auf die Terrasse und zum Whirlpool zu kommen.Ein weiteres kleines Bad und WC Mittelpunkt im Haus die Küche mit Eßbereich.Eine richtig große Terrasse teilweise überdacht .Ideal zum Grillen und zum verweilen.Einkaufsmöglichkeiten schnell erreichbar.Kleiner Strand fußläufig erreichbar

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 2.500
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...