Stråtækt feriehus til 6 personer i Sønderho

4
icon
icon
icon
icon

Sønderho Strandvej 59, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73087
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette naturskønne feriehus er beliggende i den smukkeste autentiske natur midt i klitterne på Sønderho Strandvej 59 i Sønderho. Det stråtækte feriehus, der har plads for op til 6 personer, indbyder til hygge og leg i charmende omgivelser med en rummelig og hyggelig indretning.

Plads til samvær med hygge foran brændeovnen

Det charmerende sommerhus er oprindeligt fra 1965, men blev i 2022 renoveret og fremstår nu rummeligt og lyst med et strejf af moderne i form af et farverigt køkken, der ligger i åben forbindelse til stue og spiseplads. Her er der rig plads til aktiviteter sammen eller hver for sig. Om I slapper af på sofaen foran brændeovnen med en god film, hygger jer omkring spisebordet med et brætspil eller laver mad i det veludstyrede køkken med opvaskemaskine, så er samværet her i fokus.

Sommerhusets 3 soverum består af et værelse med enkeltsenge, et værelse med køjeseng – perfekt til børnene, og et stort værelse med en dobbelt seng og dobbeltdøre, der åbner ud til den storslåede natur. Her venter jer et lækkert badeværelse med tilhørende vaskemaskine og gulvvarme, så I uanset årstiden altid har lune fødder.

Sommerhuset er, udover brændeovnen, udstyret med en energisparende varmepumpe, der sørger for et godt indeklima og en effektiv opvarmning.

Skønt udeliv med storslået natur og sæler

Udenfor på feriehusets terrasser, findes der flere hyggekroge, hvorfra I kan nyde sommersolen under jeres ferie. Her forefindes der havemøbler og grill, så I kan tilberede og nyde aftensmaden under åben himmel, samt solvogne, hvor I kan lægge jer til rette og dase i solen. Ligeledes kan I her være heldige at se kronvildt og harer helt tæt på, når de slår vejen forbi den smukke natur- og klitgrund, som feriehuset er beliggende på.

Går I og drømmer om at se sælerne helt tæt på, så er I det helt rigtige sted. Den store Sælbanke, hvor der kan ligge op til flere hundreder sæler i sommertiden, ligger sydvest for Sønderho. Her kan I også opleve de søde små sælunger ligge og vente, imens deres mor er ude og finde føde. Husk dog altid at holde god afstand, så de ikke skræmmes.

Små 7 kilometer væk fra jeres feriehus på Sønderho Strandvej 59, ligger den store skovlegeplads, hvor I kan medbringe mad og drikke og få en hel dag til at gå med sjove lege og fantastiske oplevelser for store og små. Sønderho by indeholder flere små hyggelige cafeer og restauranter – og mange lokale specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 73087

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus i naturskønt område. Enkel indretning og i fin gå-afstand til Sønderho. Ikke langt til vandet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 3.593
Renoveret / Byggeår:2022 / 1965

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...