Originalt feriehus med aktivitetsrum på Rømø

3
icon
icon
icon

Kromosevej 18, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84160
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Hjerteligt velkommen til det skønne sommerhus på Kromosevej 18 på smukke Rømø. Her kan op til 8 personer og 2 hunde se frem til en hyggelig og aktiv ferie i vidunderlige omgivelser. Den tidligere landejendom på 125 m² blev opført i 1877 og er løbende renoveret.

Sommerhuset har mange bekvemmeligheder, der gør ferien perfekt. For de aktive findes der et aktivitetsrum med bordtennis og billard. Sommerhuset ligger 250 meter fra Vadehavet, som året rundt indbyder til lange gåture og afslapning. De smukke og brede sandstrande ved Sønderstrand og Lakolk Strand ligger henholdsvis 4 og 5,5 kilometer fra feriehuset.

Ferie i tidligere landejendom på Rømø

Dette sommerhus er ideelt for jer, der leder efter noget unikt. Sprossevinduerne og det flotte køkken i landlig stil skaber en dejlig og indbydende atmosfære. Opvasken bliver klaret af opvaskemaskinen, så der er masser af tid om aftenen til at hygge i tv-stuen eller spille brætspil sammen ved det store spisebord.

I aktivitetsrummet kan I spille billard og bordtennis i timevis. Måske vil I arrangere en spændende turnering for at finde familiens spillemesteren? På kølige aftener er der en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt opvarmer sommerhuset.

Når aftenen falder på, er det tid til at finde soveværelserne. Da alle er udstyret med dobbeltsenge i forskellige størrelser, bliver det nok vægfarven, der afgør valget. Et af soveværelserne ligger på 1. sal. Hvert rum i sommerhuset er malet i en unik farve, hvilket bidrager til, at sommerhuset virkelig er noget særligt.

Det lille, lyse badeværelse har bruser og gulvvarme. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Åben terrasse på stor naturgrund

Sommerhuset ligger på en naturgrund på 8141 m². Her kan børnene og hundene rigtig boltre sig. For de mindste er der gynge, legetårn og sandkasse. Mens I nyder tiden på terrassen i havemøblerne og på liggestolene, kan I hele tiden holde øje med de små. Om aftenen kan I tænde grillen og nyde en dejlig aften sammen på terrassen.

Rømø – varieret natur og kilometerlange sandstrande

Feriehuset ligger ved Vadehavet, som er en del af UNESCO-verdensarven. Her er et rigt dyre- og planteliv i en smuk natur. Talrige trækfugle samles her ved deres store spisekammer.

Ikke langt fra Kromose ligger Havneby, hvor der er butikker og restauranter, eller I kan tage med færgen på en dagsudflugt til naboøen Sild.

I Kirkeby Plantage er der en fantastisk skovlegeplads, men den største legeplads må nok være sandstranden i Lakolk. Her kan I bade, bygge sandslotte, finde rav eller blot nyde den friske luft fra Nordsøen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 8.141
Renoveret / Byggeår:2020 / 1877

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...