NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst, herskabeligt og smagfuldt sommerhus på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Nybydal 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72124
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til dette smukke sommerhus på Nybydal 9, Rindby på Fanø. Et stort og velindrettet feriehus i to-plan i herskabelig og smagfuld stil! Her kan op mod 6 gæster nyde en afslappende ferie i dejlige rammer, hvor der blandt andet venter jer spa, sauna og den fineste udestue med bordfodbold. Vesterhavet er små 700 meter herfra.

Rummeligt feriehus i to plan med sans for detaljerne

Her kan 6 personer føle sig hjemme på de 168 velindrettet kvadratmeter. Her er en gennemført stil og de smukke vægpaneler findes i de fleste rum. Overalt er der lyst, og dagslyset strømmer ind gennem de mange vinduer. Hjerterummet er det rummelige opholdsrum, hvor man har lyst til at tilbringe mange timer sammen – uanset, om I hygger jer sammen i sofaen, læser en god bog eller laver mad sammen, er der noget for alle her. På de køligere aftner fuldender brændeovnen den hyggelige feriestemning!

Fra opholdsrummet har I udgang til en lille overdækket terrasse, og herfra kan I let tilgå den skønne udestue. Udestuen forlænger sommerhalvåret, og her kan I sammen nyde forårsdagene og finde feriens bedste bordfodboldspiller.

Her er 4 fine soveværelser – 2 i stueetage og 2 på førstesalen. Begge er indrettet med komfortable senge, hvor I kan lade op. Ligeledes finder I på begge etager et badeværelse med brus og gulvvarme. På det ene kan I komme helt ned i gear og nyde både sauna og spa. Mærk vandets varme bobler – perfekt efter en gåtur ved vandet. Praktisk er her også en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, så I kan få friske håndklæder.

Solrige spots, altan og grønne omgivelser

Feriehuset er beliggende på en grøn naturgrund, hvor træerne skærmer for vinden. Rundt om feriehuset er der anlagt fliseterrasse, og her finder I flere fine spots, hvor I kan nyde det gode vejr. Havemøblerne venter på jer! Den lille overdækkede del er perfekt til morgenkaffen, og det samme gælder altanen på førstesalen. Nyd varmen og planlæg dagen.

Efter en dejlig dag kan I afslutte dagen på terrassen. Her står en grill, så I har mulighed for at tilberede et lækkert måltid. Fuldend aftenen på stranden, der ligger en kort gåtur herfra! Her kan I opleve den maleriske solnedgang.

Ferie på naturskønne Fanø

Efter en 12-minutters færgetur fra Esbjerg ankommer I til øen Fanø. Øen byder på en mangfoldighed af naturoplevelser, lige fra havet, stranden, klitterne, skoven til heden. Øen er derfor et paradis for naturelskere.

Øen, der er knap 16 kilometer lang og under 5 kilometer bred, kan nemt udforskes på cykel. Har I ikke plads til cyklerne på bilen, kan de lejes direkte på ferieøen. I løbet af ferien kan det anbefales at besøge de 2 byer Nordby og Sønderho, hvor I kan slentre gennem gaderne med en lækker vaffelis i hånden.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 1.532
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...