NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt feriehus med spa og velplejet plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestertoft 32, Rindby

- Sommerhusnr.: 72141
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I hjertet af Rindby finder I dette fine sommerhus på Vestertoft 32. Et dejligt feriehus til 6 gæster med brændeovn, spa til afslapning og en dejlig grøn have til de solrige dage! Feriehus velegnet til den næste familieudflugt eller vennegetaway – hjertelig velkommen!

Komfortabelt og klassisk feriehus, hvor I kan finde ro

Med sine tre soveværelser, er feriehuset ideelt for op til 6 personer. Sommerhuset fremstår hyggeligt og emmer af ægte sommerhus. Her er et funktionelt alrum – ideelt til familielivet og med en skøn knitrende brændeovn. Her kan I få varmen, læse en god bog og samle familien til en hyggelig spilleaften omkring bordet. Tilbered dejlige retter i det fine køkken, der er praktisk udstyret med opvaskemaskine og en 50L fryser. Praktisk er her også en energibesparende varmepumpe samt en vaskesøjle for at gøre feriedagene så lette som muligt!

Vaskesøjlen med vaskemaskine og tørretumbler finder I på feriehusets badeværelse. Også her finder I spaen, hvor I kan komme helt ned i gear og nyde fridagene – også helt perfekt efter en lang dag med eventyr og oplevelser.

Dejlig have til afslapning, leg og hyggelige grillaftner

Sommerhuset er placeret på en stor grøn plænegrund godt afskærmet af de fine træer. Den velholdte plænegrund tilbyder også masser af plads til udendørs aktiviteter. Find et dejligt spot i solen, nyd morgenkaffen på terrassen og lad børnene lege med en bold i haven. Til børnene er her også et legehus og en sandkasse, hvor de kan bygge sandkager, mens forberedelserne til grillaftenen er begyndt på terrassen. Tænd op i grillen, dæk bordet og nyd måltidet med et godt glas vin!

Fuldend aftenen med den maleriske solnedgang på stranden. Den bredde sandstrand og Vesterhavet finder I kun 1,5 km herfra. Her finder I også et hav af aktiviteter såsom; drageflyvning, sælsafari, sejlskibet Martha eller måske I skal på guidet knallertur til 2. Verdenskrigs bunkere?

Kultur og aktiviteter på Fanø

Udover Vesterhavet har øen også meget andet at byde på! Her er smuk natur, og det er derfor oplagt at tage cyklerne med på ferie. Fanø egner sig rigtig godt til cykeludflugter gennem skov, plantage og langs vandet.

Er man mere til kunst og kultur, er der heldigvis mange koncerter og musikfestivaler i løbet af et år, foruden kunstgallerier og et kunstmuseum. På spillestedet Realen er der koncerter og stand up på programmet, og ved siden af Realen ligger i øvrigt Johnny Madsens Galleri. Færgeturen fra Esbjerg til Fanø tager kun 12 minutter. Rigtig god ferie på Fanø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.497
Renoveret / Byggeår:2012 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...