NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Stråtækt poolhus til 8 personer på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Mathiases Toft 33, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73148
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Ønsker i et hyggeligt og bekvemt sommerhus til op til 8 personer på Fanø, kan Mathiases Toft 33 være et rigtig godt bud til jer. Det 150 kvadratmeter store feriehus i Sønderho, tilbyder god plads, og hunden er også velkommen. Den obligatoriske slutrengøring sikrer, at I roligt kan nyde jeres ferie til fulde. Praktisk er det også, at jeres elbil kan oplades direkte ved feriehuset.

Komfortabel feriestemning

Efter de komfortable senge i de 4 soveværelser er blevet fordelt, kan I udforske resten af feriehuset og den smukke naturgrund. Feriehuset på Mathiases Toft 33 er det ideelle valg til en afslappende ferie med sin generøse ruminddeling og de mange faciliteter.

Den centrale opholdsstue forener køkken, spiseplads og dagligstue. Træbeklædte vægge kombineret med brændeovnen i dagligstuen bidrager til feriestemningen og afslappende aftener.

Det fuldt udstyrede køkken med opvaskemaskine letter jeres madlavning og den efterfølgende rengøring. Derudover står der en tørretumbler og en vaskemaskine til rådighed, så I kan opfriske garderoben og håndklæderne i løbet af ferien. De 8 komfortable sengepladser er fordelt i 4 soveværelser, så I kan indrette jer efter ønske. Værelset med køjesenge vil især de yngre gæster elske. Der er 2 badeværelser med gulvvarme til rådighed for jer.

Jeres eget wellnessområde

Højdepunkterne i dette feriehus er bestemt wellnessområdet. Her kan både store og små se frem til deres egen pool. Efter en oplevelsesrig dag kan I tage en dukkert i den private swimmingpool, som indbyder til afslappende svømmeture og sjov for hele familien.

Den ekstra afslapning opnår I i spaen, hvor I kan og nyde det varme, boblede vand. En anden attraktiv funktion er saunaen, som giver jer mulighed for at revitalisere både krop og sjæl.

Naturgrund med smukke terrasser

Udendørs finder I en sandkasse og en trampolin, som vil glæde børnene. Træterrassen ved feriehuset i Sønderho indbyder til afslappede timer i det fri. Her kan I hygge med at grille, nyde den friske luft og afslutte dagen med en god bog eller et glas vin. Det er det perfekte sted at opleve naturen tæt på.

Ferie i Sønderho på Fanø

Fanø er meget mere end hyggeligt landsbyliv og smuk natur. Det er også et ferieparadis for strandelskere og soltørstige feriegæster. Der er mange strande på Fanø, som hver især har noget særligt at byde på. Der er strande for dem, der ønsker en strandferie i Danmark. Der er strande for eventyrlystne, og så er der strande for dem, der søger storslåede naturoplevelser og et rigt dyreliv.

Fanø, knap 16 kilometer lang og mindre end 5 kilometer bred, er perfekt at udforske med cykel. Øen er alsidig – hav, strand, klitter, skov og hede – der er så meget at udforske og opleve. Byerne Sønderho og Nordby indbyder til hyggelige slentreture gennem gaderne og til at nyde en softice i solen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 3.000
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...