NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Klassisk og hyggeligt sommerhus i Bork Havn

3
icon
icon
icon

Tues Drøwt 41, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35491
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Oplev charmen ved en ferie i Bork Havn. Beliggende på adressen Tues Drøwt 41 finder I dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset, som er opført i 1994 og renoveret i 2013, tilbyder alle nødvendige faciliteter til en afslappende ferie. Med plads til seks personer et husdyr kan hele familien nyde en skøn ferie sammen.

Hyggelig indretning med plads til alle

Sommerhuset har en åben planløsning, der forener køkken, spisestue og stue, hvilket gør det nemt for samtalerne at flyde frit og skaber en hyggelig atmosfære for alle. I køkkenet finder I en opvaskemaskine, der gør både madlavning og rengøring til en leg. Stuen er udstyret med en brændeovn, som giver ekstra hygge på de kølige aftener, og en luft-til-luft varmepumpe sikrer et behageligt indeklima året rundt. For underholdning er der en Chromecast til rådighed, så I kan streame og nyde jeres favoritprogrammer. Med tre rummelige soverum, der har plads til i alt seks personer, inklusive tre dobbeltsenge og en enkeltseng, er der rigelig plads til både familier og vennegrupper. Badeværelset er praktisk indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan holde jeres tøj rent og friskt gennem hele opholdet.

Mad under åben himmel

I kan vælge mellem en åben terrasse og en afskærmet terrasse, begge møbleret med komfortable havemøbler, der indbyder til afslapning og hyggelige måltider i det fri. Her finder I en grill, hvilket gør det nemt at tilberede lækre grillretter til de lange solrige dage og lune aftener. Den store plænegrund på 704m2 tilbyder masser af plads til både leg og afslapning, hvor både børn og voksne kan nyde udendørs aktiviteter. Der er også en legeplads tæt på, som børnene helt sikkert vil elske, hvilket giver dem mulighed for at brænde energi af og skabe skønne ferieminder.

Oplevelser for store og små

Området omkring Tues Drøwt har meget at byde på. Med kun 800 meter til havet kan I hurtigt nå den børnevenlige strand, som er ideel til hyggelige badedage med de mindste. Stranden er også populær blandt windsurfere, så der er mulighed for at kaste sig ud i denne spændende vandsport. Havnen, som også ligger i nærheden, tilbyder flere spisemuligheder og isboder, hvor hele familien kan nyde lækre måltider og forfriskninger. I havnen kan I også møde lokale fiskere, der sælger friskfanget fisk, hvilket giver jer mulighed for at tilberede en lækker, frisk middag i sommerhuset. Derudover er der blot 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed, hvilket gør det nemt at handle ind til dagligdagen. En anden familievenlig detailje er den nærliggende legeplads, hvor børnene kan more sig og få nye ferieminder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 704
Renoveret / Byggeår:2013 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...