NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med sauna i Bork Havn – 1 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Bellisvænget 8, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35492
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Oplev den ultimative afslapning og komfort i dette sommerhus beliggende på Bellisvænget 8, et ideelt sted for en mindeværdig ferie. Sommerhuset tilbyder alt, hvad du behøver for en mindeværdig oplevelse i Bork Havn. Med en kapacitet på op til 6 personer, er det de perfekte rammer for både familier og vennegrupper. For de, der rejser med firbenede venner, er det tilladt at medbringe én hund.

Komfort og hyggelig indretning

Dette sommerhus i Bork Havn er lyst, charmerende og hyggeligt indrettet med en åben planløsning, så I kan være sammen. Bygget i 2006 og med et husareal på 98m2, tilbyder sommerhuset en hyggelig stue med en brændeovn, der skaber en hyggelig atmosfære og mulighed for masser af samvær og hygge. Luft-til-luft varmepumpen sikrer en behagelig temperatur året rundt. For jeres bekvemmelighed er der også en opvaskemaskine til rådighed. Sommerhuset råder over fire soverum, hvoraf tre er udstyret med dobbeltsenge og én med en enkeltseng.

Efter en dag med udendørs eventyr kan I slappe af i sommerhusets sauna eller nyde en afslappende stund i tømmespa’en. Det velindrettede badeværelse har gulvvarme, hvilket giver ekstra komfort, især på kolde dage. Ydermere findes der et gæstetoilet, hvilket gør sommerhuset ideelt til at modtage besøg. Vaskemaskine og tørretumbler er placeret i entreen, hvilket gør det nemt at holde styr på tøjvasken under ferien.

Indbydende terrasse – plænegrund med plads til leg

Sommerhusets terrasse er åben og delvist afskærmet, der tilbyder mulighed for både solbadning og privatliv. Med de tilgængelige havemøbler kan I nyde jeres måltider udendørs i den friske luft og gennem hyggelige grillaftener. Terrassen giver fleksibiliteten til at vælge mellem solen eller skyggen på forskellige tidspunkter af dagen, hvilket gør det muligt for jer at finde den perfekte afslapningsplads uanset vejret.

Den rummelige plænegrund på 1210m2 giver rig mulighed for udendørs aktiviteter og leg. Børnene kan løbe frit rundt, og I kan spille boldspil eller arrangere andre sjove udendørs aktiviteter. Plænen indbyder også til picnic og afslapning, så hele familien kan tilbringe kvalitetstid sammen i det fri. Hvis I rejser med jeres firbenede ven, vil den åbne rummelighed på grunden også være en stor fordel, da hunden vil have masser af plads at udforske.

Oplevelser til lands og vands

Beliggende blot 1600 meter fra havet og 2000 meter fra nærmeste indkøbsmuligheder, har dette sommerhus den perfekte placering i Bork Havn. Stranden er børnevenlig med lavt vand og fine faciliteter, hvilket gør den til en ideel destination for familier. Der er også etableret legepladser og picnicområder, så hele familien kan nyde en dag ved vandet. For de eventyrlystne er Bork Havn også kendt for sine fremragende muligheder for windsurfing. 

Bork Havn byder også på interessante attraktioner som Bork Legeland, hvor børnene kan bruge timevis på leg og sjov, samt Bork Vikingehavn, hvor I kan opleve vikingetiden på helt tæt hold. Dette gør området til et ideelt sted for både afslapning og spændende aktiviteter, så I kan få mest muligt ud af jeres ferie.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:98 / 1.210
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...