NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst og komfortabelt sommerhus med vildmarksbad i Jegum Ferieland

4
icon
icon
icon
icon

Rønnebærvangen 9, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20516
6 pers.
Antal personer
11500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Tag på ferie i dette dejlige sommerhus i Jegum Ferieland, beliggende på Rønnebærvangen 9. Feriehuset på 99m2 er skabt til at tilbyde jer den perfekte blanding af komfort og charme. Sommerhuset er blevet renoveret i 2022 og har plads til op til 6 personer, og hunden er også velkommen, hvilket sikrer en mindeværdig oplevelse for venner, familie og jeres firbenede ven.

Hyggelig indretning med masser af lys

Sommerhuset er lyst indrettet med store vinduer, der lukker masser af naturligt lys ind og skaber en behagelig og indbydende atmosfære. Køkkenet, stuen og spisestuen er samlet i ét åbent område, hvilket gør det muligt for familien at være sammen og deltage i fælles madlavning.

Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, som gør det nemt at tilberede og nyde måltider sammen. Stuen er hyggeområdets hjerte, hvor der findes en komfortabel sofa, et stort spisebord og en charmerende brændeovn, der spreder varme og skaber en hyggelig stemning på kølige aftener.

De tre soveværelser er udstyret med dobbeltsenge, hvilket sikrer en god nats søvn for alle gæster. Badeværelset er praktisk indrettet med gulvvarme og en rummelig brusekabine, som gør jeres daglige rutine let og behagelig.

Forkæl jer selv med vildmarksbad og udebruser på Rønnebærvangen 9

Udenfor venter terrassen, som er udstyret med havemøbler og en grill, som gør det let at tilberede måltider udendørs. Herfra kan I træde ud på den 1200m2 indhegnede grund, hvor både børn og hund trygt kan lege. I haven finder I et hyggeligt bålsted, der er perfekt til at lave snobrød og nyde aftenerne under den åbne himmel.

En af de største attraktioner er vildmarksbadet, hvor I kan slappe af og nyde naturen i komfort. Der er også en udebruser, som er ideel til afkøling på varme sommerdage eller til at skylle sandet af efter en dag ved stranden. Udebruseren kan benyttes fra april til november. Sommerhuset tilbyder også lademulighed til el-biler, så bilen kan blive opladet, mens I nyder jeres ferie.

Naturskønne omgivelser og lokal underholdning

Med Rønnebærvangen som base har I nem adgang til alt, hvad Jegum Ferieland og omegn har at byde på. Området er kendt for sine naturskønne omgivelser, med mange vandrestier og cykelruter, der indbyder til aktive udflugter. Der er også rig mulighed for at fiske i de nærliggende søer og åer.

Hvis I er til strandture, ligger de smukke vestjyske strande blot en kort køretur væk, ca. 12 kilometer. I det lokale aktivitetscenter finder I minigolf, tennisbaner og en legeplads, som garanterer underholdning for hele familien. Dagligvarerne klarer I nemt med kun 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed, og større indkøb kan foretages i nabobyerne, hvor I finder alt, hvad I behøver til jeres ferie. Derudover er der også gode indkøbsmuligheder i de nærliggende byer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.538
Renoveret / Byggeår:2022 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...