NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt feriehus til 5 personer på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Nygårdstoft 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72154
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Det hyggelige feriehus på Nygårdstoft 9 er renoveret i 2021. Med kun 1 kilometer til stranden kan 5 personer have en dejlig vesterhavsferie her. Hunden er også velkommen. Stue og køkken i åbent plan indbyder til hygge og samvær omkring spisebordet, i sofagruppen eller foran ilden i brændeovnen. Oplev Fanøs charmerende miljø med både natur, kultur og spændende special- og gårdbutikker herfra.

Feriestemning og komfort

Man føler sig velkommen på Nygårdstoft 9, straks man træder ind i det lyse og åbne miljø med hvidmalede, træbeklædte vægge og lofter. De brede vinduespartier giver et fint lysindfald, og i det åbne køkken med induktionskomfur kan man være i kontakt med hinanden, selv om nogle laver mad, andre spiller brætspil ved spisebordet og måske nogle slapper af i sofaen. Fra stuen er der direkte udgang til den lukkede terrasse.

Badeværelset har gulvvarme, og af de 3 soveværelser har 2 komfortable dobbeltsenge, mens det tredje har en enkeltseng til jer. Der er en vaskemaskine til jeres rådighed, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien – og den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger hurtigt for behagelige temperaturer i feriehuset.

Udelivet ved sommerhuset

Tag solbad på den åbne terrasse, eller træk jer ind i skyggen på den overdækkede terrasse eller under parasollen. Børnene kan spille boldspil på plænen eller brænde krudt af i gyngen imens. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I nå en frisk gåtur ned til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Ferie i Rindby

Rindby ligger cirka midt på den charmerende ø, Fanø. Herfra har I utallige mulighed for udflugter i form af vandre-, cykel- eller bilture. På øen vil I opleve de gamle skippergårde, bygget i sten og strå efter gammel tradition. I har store chancer for at spotte både vildt, fugle og sæler, så er I naturinteresserede kan det være en god ide at tage kikkerten med. Eller I kan opleve de lokale byer med brolagte gader, hvor I kan finde mange sjove boder, butikker og gallerier. På Fanø holdes også forskellige festivaller, for eksempel musik-, godtfolk- og strikkefestival. Drageflyvning er også en kær beskæftigelse langs med stranden. Nyd en softice, imens I betragter sælerne, som slænger sig på vaderne.  



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.149
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...