NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Stråtækt feriehus med spa og sauna i Houstrup

3
icon
icon
icon

Nørrevang 220, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30614
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Beliggende i det naturskønne Houstrup, på adressen Nørrevang 220, finder I dette charmerende stråtækte sommerhus, der blev opført i 2005. Sommerhuset strækker sig over 153 m2 og to etager, hvilket giver rigelig plads til op til otte gæster. Det er det perfekte sted for en ferie præget af afslapning og hygge. Her er der også plads til familiens firbenede medlemmer, da op til to hunde er velkomne.

Familietid i lyse og indbydende omgivelser

Sommerhuset er indrettet med en lys og åben planløsning, der forbinder køkken, spisestue og stue, så I nemt kan holde samtalen i gang og nyde hinandens selskab. I det veludstyrede køkken finder I en praktisk opvaskemaskine, som gør det nemt at rydde op og hurtigt komme videre til dagens eventyr eller hyggelige stunder.

Stuen tilbyder flere hyggelige kroge, hvor I kan slappe af i de bløde sofaer eller lade jer opsluge af en god bog i lænestolene. Brændeovnen i stuen skaber en varm og klassisk sommerhusstemning. For de yngste er der en charmerende hems, som giver en hyggelig ekstra plads.

Sommerhuset har fire soveværelser: tre med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge, alle indrettet i lyse farver, der skaber en rolig og behagelig atmosfære. Med to badeværelser, begge udstyret med gulvvarme, byder sommerhuset på ekstra komfort. Det ene badeværelse er udstyret med en standspa og sauna, så I kan slappe af og lade musklerne få en velfortjent pause efter en dag fyldt med oplevelser langs vestkysten.

Perfekt kombination af afslapning og udendørs aktiviteter

Udendørs byder den store afskærmede terrasse på hyggelige stunder med mad under åben himmel. Her finder I både grill og havemøbler, som gør det muligt at tilberede og nyde måltider i det fri. En parasol og solvogne sørger for ekstra komfort på de solrige dage. Terrassen har mange hyggelige kroge, hvor I kan slappe af og nyde sommervejret. Fra terrassen træder I ud på den 1569 m2 store plænegrund, der giver masser af plads til både stil og leg.

For børnene er der en sandkasse og et legetårn med gynge og legehus, som giver dem rig mulighed for at slippe fantasien løs. Der er også et bålsted, hvor hele familien kan samles om aftenen for at lave snobrød og nyde varmen fra ilden. Den store grund og de mange faciliteter gør det til et oplagt sted for både afslapning og aktiviteter i skønne udendørs omgivelser.

Mindeværdig ferie i Houstrup på Nørrevang 220

Sommerhuset er beliggende i det naturskønne Houstrup, som tilbyder en perfekt blanding af ro og eventyr. Kun en kort køretur på 3,5 km bringer jer til de betagende kyststrækninger, hvor I kan nyde strandaktiviteter, bade i Vesterhavet eller tage lange gåture langs de smukke klitter. Hverdagsindkøb er let tilgængelige med kun 1,5 km til den nærmeste dagligvarebutik, så I hurtigt og nemt kan få fat i de nødvendige fornødenheder. Houstrup er kendt for sine naturskønne omgivelser, der indbyder til cykelture, vandreture og andre udendørsaktiviteter, som gør det til det perfekte sted for en mindeværdig ferie.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 1.569
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...