NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt feriehus med spa, sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 51, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2520
8 pers.
Antal personer
2100 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Bjerregårdsvej 51 venter der op til 8 gæster en varm velkomst i det smukke feriehus ved Vesterhavet. På 106 hyggelige og smagfuldt indrettede kvadratmeter kan I forvente fine faciliteter som sauna, spabad og brændeovn.

Til børnene er der – ud over en gynge og en sandkasse på den smukke naturgrund – også en barneseng og en høj stol i feriehuset. Vaskemaskinen og tørretumbleren er praktiske, hvis Ï ønsker at opfriske håndklæderne eller garderoben i løbet af ferien.

Samvær og hyggelig familietid

Føl jer hjemme i det lyse og venligt indrettede feriehus på Bjerregårdsvej 51. Tre hyggelige og gode soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med to enkeltsenge venter jer, så I kan indrette jer efter behov.

2 badeværelser med gulvvarme og bruser er til rådighed for jer. Det største badeværelse har også spabad og sauna. Her kan I arrangere jeres egen lille wellnessaften.

Centrum for ferien vil givet blive det smukke, åbne opholdsrum, som indbyder til ophold med sit lyse trægulv, loft til kip og hyggelige møbler. Sæt dig godt til rette i sofaen til en filmaften med hjemmelavede popcorn, og nyd varmen fra brændeovnen. En energibesparende luft-til-luft varmepumpe er også tilgængelig til opvarmning, og bidrager til et behageligt indeklima hele året rundt.

Det veludstyrede køkken med gulvvarme indbyder til fælles madlavning, herunder induktionskomfur, mikroovn, opvaskemaskine og 60 liters frysekapacitet. Prøv jer for eksempel frem med specialiteter fra det brede udvalg af fiskeforretninger i området, eller lad børnene styre menuen en dag.

Ugenert ophold og afslapning på terrassen

Fra opholdsstuen har du adgang til den smukt anlagte, delvist overdækkede stenterrasse. Den er omgivet af en klitvold, som giver både vindbeskyttelse og privatliv. Her kan I slappe af med en kop kaffe i de komfortable havemøbler eller liggestole, mens børnene leger i sandkassen, gynger eller udforsker den 1200 kvadratmeter store naturgrund.

Til aften kan I tilberede en lækker grillmenu derude, og runde aftenen af i en hyggelig atmosfære i den friske havluft. Bagefter kan I nå en tur til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Natur og aktiviteter på vestkysten

Jeres familievenlige feriehus ligger i det populære Bjerregård. Herfra er der kun 2,1 kilometer til Vesterhavet og den kilometerlange, hvide sandstrand. Nyd de lange gåture, saml skaller, byg sandslotte eller flyv med drager sammen med børnene. Hvorfor ikke arrangere en aftenpicnic med familien? I kan købe ingredienserne hos købmanden, som kun ligger 300 meter derfra.

Med børn bør man også besøge vikingerne i Bork Vikingehavn eller tage en tur til fuglereservatet Tipperne, hvor man kan se mange forskellige dyr. Et besøg i Legoland i Billund eller badeparadiset Lalandia i Søndervig byder også på varierede udflugtsmål, hvis I søger længere væk.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:106 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...