Stråtækt poolhus med aktivitetsrum og skønt udendørsareal

3
4738
Møllehusvej 33, Blåvand - Søg på husnr. 60114
Gæsterne siger:

I det store poolhus på Møllehusvej 33 er alle forudsætninger for en skøn og aktiv familieferie. Det stråtækte sommerhus har plads til 8 personer og er blandt andet indrettet med indendørs swimmingpool, aktivitetsrum, sauna og et skønt udendørsareal med flere terrasser og stor have. Hunden er også hjerteligt velkommen her.

Feriehus med pool og aktivitetsrum – et oplagt valg til en aktiv familieferie

Det stråtækte poolhus i Blåvand råder over hele 182 kvadratmeter, og her er der mere end god plads til at holde en hyggelig familieferie med et væld af underholdningsmuligheder. Et oplagt valg til den aktive familie, der ønsker samvær fra øverste hylde!

Underetagen er blevet delvist renoveret med nye møbler og nye senge, og i den store stue indbyder fladskærmen og brændeovnen til fælles hygge med hele familien. Med soverum både i stueetagen og på første sal og et badeværelse på begge etager kan I sagtens være mange, uden at I træder hinanden over fødderne.

I poolrummet har I, ud over den 19 kvadratmeter store swimmingpool, adgang til husets skønne sauna. I 2019 er der blevet etableret et helt nyt aktivitetsrum med blandt andet billard og bordfodbold, hvor I kan udfordre hinanden – og måske finde familiens største billardtalent?

Terrassehygge og god plads til leg på den store naturgrund i Blåvand

Møllehusvej 33 ligger på en stor naturgrund, hvor der er tænkt på alle aldre. På den afskærmede terrasse med de gode havemøbler kan de voksne rigtigt slappe af, imens børnene leger i haven eller tumler med hunden på grunden, hvor der også står både fodboldmål, trampolin og legetårn.

Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og spise en dejlig middag sammen, mens morgendagens planer bliver lagt, og aftensolen maler himmelen rød.

Den skønne strand og Blåvands centrum med de mange spændende butikker og restauranter er indenfor gåafstand til huset. Med børnene skal man naturligvis et smut forbi den hyggelige Blåvand zoo, også fyret og naturligvis det smukke priskronede Tirpitzmuseum er altid et besøg værd.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60114

D.
sagde , Danmark

Klinker især badeværelset/køkken slidte. Døre incl håndtag slidte.
Brødrister defekt,
Ingen hynder til stole.
Hylde i køleskabsdør defekt. Hylde/hjul opvaskemaskine defekt.
Ingen opvaskebørste har sponsoreret en.
Taget defekt terrasse meget snavset ved ankomst gjorde selv rent ved ankomst.
Overordnet et dejligt hus med plads til forbedringerSoverum:4
Bolig-/Grundareal:182 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...