Uforpligtende reservering af sommerhus til 2026

Reserver gratis og uforpligtende et sommerhus i Danmark

Hvert år åbner vi hos Esmark op for reserveringer ikke til næste år, men til næste år igen. Det vil sige, at vi allerede i forsommeren 2024 har åbnet op for reservationer til 2026. Reserveringen er uforpligtende for dig frem til du modtager det endelige lejebevis i løbet af april eller maj i året før ankomståret. Ved reservering af et sommerhus til ferien i 2026 forbliver reservationen altså uforpligtende frem til foråret 2026, hvor du modtager det endelige lejebevis.

Frem til denne dato kan du annullere gratis. Reservationen er ligeledes uforpligtende for Esmark frem til den dag, hvor du modtager det endelige lejebevis.

Hvordan reserverer jeg et sommerhus uforpligtende til 2026?

Reserveringen foregår på samme måde som en booking via hjemmesiden, men du får i stedet for det endelige lejebevis blot en bekræftelse på din reservation. Du vælger bare den ønskede ferieuge i drop-down-menuen på husets side og så kan du se, at bestillingsknappen ændrer tekst fra ‘Bestil’ til ‘Reservér’. Når du kommer igennem bestillingsflowet vil du i stedet for et lejebevis modtage en midlertidig reservationsbekræftelse.

Prisen på reservationen er kun vejledende og vi tager således forbehold for prisændringer. Større prisforskelle forekommer kun sjældent og er da resultatet af ændringer af sæsonkalenderen på baggrund af forskydninger af ferietider og helligdage – eller større forbedringer foretaget i det pågældende sommerhus i mellemtiden. Den endelige pris vil fremgå af lejebeviset, når du modtager det.

Hvornår modtager jeg det endelige lejebevis for mit sommerhus?

Hvis du har reserveret dit sommerhus til 2026 hos os, sender vi dig det endelige lejebevis i løbet af foråret (marts 2025). I denne periode bekræfter husets ejer overfor os, at huset står til rådighed i den valgte periode.

Hvor længe har jeg mulighed for gratis at afbestille sommerhuset?

Når du modtager lejebeviset i foråret og har indbetalt din første rate bliver bookingen bindende for dig. Herefter vil en ombooking eller annullering være forbundet med gebyrer. De specifikke satser finder du i lejebetingelserne, som medsendes sammen med lejebeviset.

Påske & Pinse 2026

Efterår 2026

Jul & Nytår 2026


Er din ferieplanlægning for dette eller næste år allerede på plads?

Fortsat ledige sommerhuse til 2024!

Sørg for at sikre dig din drømmeferie for 2024 i en fart! Vi har over 4500 sommerhuse i de populære feriebyer langs vestkysten, blandt andet på øerne Rømø og Fanø, i Blåvand, Henne Strand og Søndervig. Mange af vores bedste sommerhuse tæt ved havets vandkant er allerede meget eftertragtet og bliver booket hurtigt.

Uanset om du er på udkig efter afslapning på stranden og nær havet, leder efter et sommerhus hvor hunde er velkommen, planlægger en aktiv familieferie eller ønsker en romantiske parferie i et hyggeligt sommerhus, så tøv ikke for længe!

Efterspørgslen for 2024 er stor og mange af vores mest eftertragtede sommerhuse er allerede booket. Du skal derfor tage en hurtig beslutning og booke dit sommerhus for 2024 nu, hvis du gerne vil gøre din ferie uforglemmelig.

Book sommerhus til 2025 tidligt

Er du allerede ved at planlægge din ferie til næste år? Søger du ro og afslapning ved havet, ønsker du at tilbringe en aktiv familieferie eller vil du blot nyde kvalitetstid med din partner i et hyggeligt sommerhus, langt fra hverdagens stress og jag, så finder du det perfekte sommerhus til din ferie i 2025 hos Esmark.

Luksussommerhus Danmark Esmark

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...