Hundevenligt feriehus i Blåvand kun 400 meter fra stranden

3
icon
icon
icon
4018
Hans Thuesensvej 23, Blåvand - Søg på husnr. 60152

På en velholdt naturgrund i Blåvand ligger dette stråtækte to-etagers feriehus til 5 personer. Huset er venligt indrettet med gode praktiske faciliteter, og udenfor får I en stor terrasse og en grøn græsplæne. Der er også plads til 2 hunde i huset!

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og praktisk faciliteter

Det stråtækte feriehus på Hans Thuesensvej 23 leder straks tankerne hen på den hyggelige, helt klassiske sommerhusferie i naturskønne omgivelser. Husets 115 kvadratmeter fordeler sig på to etager med stue, køkken, bad og et enkelt soveværelser nedenunder og de resterende to soveværelser ovenpå.

Feriens mødested bliver helt sikkert den store stue med gode sofaer og brændeovn. Her kan hele familien samles til en underholdende filmaften eller en afslappende eftermiddag med benene opad. De store vinduespartier giver et godt lysindfald og en dejlig udsigt til den vestjyske natur.

De praktiske faciliteter er også i top. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mens der også er både vaskemaskine og tørretumbler. En hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse sørger for, at I nemt kan koble jer på og streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Stor terrasse, græsplæne og gåafstand til centrum og havet

De udendørs omgivelser byder ligesom de indendørs på god plads. På den store murstensbelagte terrasse finder hele familien (inklusiv hundene) en plads i solen, og den gode plads er veloplagt til de varme sommerdage såvel som en grillaften i aftensolens skær. Græsplænen er perfekt til leg – både for børnene og for hundene.

Får I brug for lidt afveksling fra de stille dage på terrassen, er der kun et par minutters gang til Blåvands skønne sandstrand. Stranden og det brusende Vesterhav byder på nye oplevelser i al slags vejr og inviterer til lange gåture i den friske havluft.

Blåvands centrum kan også nås til fods, og her finder I også et hav af underholdningsmuligheder for både store og små. Blandt de mange muligheder finder I for eksempel det berømte bolsjekogeri, Blåvandshuk Fyr, bunkermuséet Tirpitz og Blåvands Minizoo.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.509
Renoveret / Byggeår:1998 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...