Sommerhus til 5 personer med naturskøn beliggenhed

3
icon
icon
icon

Grønningen 13, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60159
Gæsterne siger: icon icon

Dette delvist renoverede sommerhus byder på plads til op til 5 feriegæster og er et ideelt valg til alle naturelskerne. Kun 700 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, og den venlige indretning med brændeovn sætter de perfekte rammer for en hyggelig ferie i de vestjyske omgivelser.

Naturskøn beliggenhed kun 700 meter fra havet

Dette enkle og hyggelige sommerhus på Grønningen 13 i Blåvand, et stykke fra byen, byder på i alt tre gode soveværelser og et stort opholdsrum med kombineret køkkenalrum og stue, den klassiske brændeovn og en herlig udsigt ud over hedelandskabet gennem de store vinduer.

Kun 700 meter væk ligger det imponerende Vesterhav, som bestemt er et besøg værd hele året rundt. Er I heldige, kan I spotte en sæl, der soler sig på stranden, og de lange gåture langs vandet er ren wellness.

Afskærmet terrasse og carport

Sommerhuset ligger i god læ af en klitbanke og er et ideelt valg til den lille familie eller en romantisk ferie for to. Bilen kan I parkere under carporten, og på den omkringliggende, afskærmede terrasse kan I helt ugeneret nyde den friske luft, læse en god bog i solen eller tilberede aftensmaden på grillen.

I Blåvands ferieområde er der både mulighed for at nyde roen i den smukke natur og udforske den livlige bymidte. Her er der massevis af forretninger, restauranter og caféer, der er et besøg værd. De små bagerier har nybagte rundstykker klar hver morgen, og mon ikke der bliver tid til at spise en softice på en af iscaféerne?

Fra toppen af Blåvandshuk Fyrtårn er der en fantastisk panoramaudsigt ud over Vesterhavet og det vidde klitlandskab.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60159

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, praktisk indrettet, stort badeværelse. Ingen fejl og mangler.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.877
Renoveret / Byggeår:2019 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks
længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...