Familievenligt feriehus med sauna, brændeovn og skønne terrasser

3
icon
icon
icon

Rauhesvej 8, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2328
5 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Midt i det populære feriehusområde Bjerregård på Rauhesvej 8 finder I dette 5 personers træferiehus med sauna, skønne terrasser og en praktisk carport. Området her imellem hav og fjord, tæt ved købmanden og legepladsen er ideelt til en aktiv familieferie, og her er familiens hunde også velkommen.

Afslapning for hele familien med brændeovn og sauna

Det centrale i sommerhuset er opholdsrummet med stue, spise- og køkkenafdeling, som bl.a. indeholder mikroovn og opvaskemaskine. Her kan man overalt være med i samtalen. Sofagruppen indbyder til afslapning og måske kort- eller brætspil. På de køligere dage er en hyggestund med en god bog og en varm kop kaffe foran den knitrende ild i brændeovnen fristende.

I forbindelse med badeværelset finder I en sauna, hvor man rigtig kan blive gennemvarm – efter en lang dag langs stranden eller i klitterne.

Småbørnsfamilier vil måske især sætte pris på vaskemaskinen i feriehuset – det letter feriepakningen.

En energibesparende varmepumpe findes også i huset – og sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Nyd ferien på terrassen og se solnedgangen over klitterne

På den skønne sydvendte terrasse kan I nyde solens stråler fra liggestolene – alt imens børnene gynger eller leger i sandkassen.

Nyd en veltilberedt grillmiddag på terrassen med havets brusen i baggrunden, alt imens solen farver himlen over klitterne orangerød. Det er balsam for krop og sjæl. Man kan også vælge at gå en kort aftentur til havet og se solnedgangen på stranden, der kun ligger 600 meter fra ferieadressen.

Holmsland Klit – imellem hav og fjord

Området her er kendetegnet ved gode cykelstier lige bag klitterne og væk fra vejen – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord.

Hvide Sande er altid et besøg værd og kan f.eks. byde på fiskeriauktion og spændende butikker. I Årgab lige syd for Hvide Sande finder I surfskolen og masser af vandsportsaktiviteter som vindsurfing, vandski og meget mere. En god dag i Danmarks 5. største fiskerihavn kan måske slutte af med en middag på en af byens gode restauranter på havnen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.203
Byggeår:1970

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...