Stilfuldt luksussommerhus i Klegod med sauna og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 60, Klegod

- Sommerhusnr.: HH1090
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en femstjernet ferie ved Vesterhavet? Så er dette luksuriøse sommerhus i Klegod et godt bud på jeres næste feriebolig. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i et stilfuldt sommerhus med blandt andet sauna, udebruser og vildmarksbad på terrassen. Alt sammen beliggende kun 10 minutters gang fra stranden.

Luksuriøst sommerhus i Klegod med plads til 6 personer 

Det luksuriøse sommerhus på Opstrupsvej 60 er opført i 2021 og byder på et stilfuldt indre, hvor en moderne stil med kvalitetsmaterialer og masser af lys fungerer som rød tråd gennem hele ferieboligen. De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soveværelser med skabsplads nok til alle jeres ferieklæder – et med egen udgang til terrassen.

Indretningen rummer naturligvis alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig fiberinternetforbindelse. Desuden har sommerhuset både en energivenlig varmepumpe og en brændeovn i alrummet.

Badeværelse med sauna og udgang til wellnessområde

Feriehuset er udstyret med 2 badeværelser, så I undgår kø til badet om morgenen. Det største badeværelse gemmer på et ekstra lækkert touch; her er nemlig både indgang til jeres egen sauna og udgang til terrassens lækre wellnessområde.

Stor terrasse med vildmarksbad og udendørs bruser

På den delvist overdækkede og afskærmede terrasse finder alle gæster hurtigt en god plads i solen. Det ene hjørne af terrassen er indrettet som en lille, privat wellnessoase med vildmarksbad, udendørs bruser og indgang til saunaen via badeværelset. Her kan I for alvor tanke ny energi i de fredelige og naturskønne omgivelser, som Klegod er hjem for.

Har I brug for lidt afveksling på ferien, ligger den skønne sandstrand blot 10 minutters gang fra feriehuset, og har I cykler med, kan I via de nærliggende stisystemer tage på en naturskøn cykeltur til Søndervig i nord eller Hvide Sande i syd.

Det siger vores gæster om sommerhuset HH1090

D.
sagde , Oksbøl

Nyt og lækkert!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.710
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...