2. advent! Vind to billetter til rundvisning hos Stauning Whisky inkl. smagsprøver

**Opdatering: Konkurrencen er slut**

Den heldige vinder er:
Elin Lund – tillykke med billetterne til rundvisning hos Stauning Whisky.

 

Glædelig 2. søndag i advent! I dag tænder vi det andet lys i adventskransen 🕯️🕯️. Julen nærmer sig med hastige skridt, og det fejrer vi med en spændende konkurrence. Hvis du vil deltage i vores 2. adventskonkurrence, skal du scrolle ned og besvare dagens spørgsmål i kommentarfeltet.

I julen nyder vi mange hyggelige stunder med familie og venner. Hos Esmark hygger vi os også gerne med vores søde kollegaer – og dig 💙

Vi er altid tæt på dig

For vi elsker nemlig mennesker! Vi elsker at kunne hjælpe vores gæster med stort og småt både før, under og efter jeres ferie. Og du kan altid finde os i nærheden af dig og dit sommerhus. Vi har nemlig ni lokalkontorer med dedikerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med planlægningen af din næste ferie – eller give dig den nødvendige hjælp og rådgivning under dit ophold.

Men den personlige hjælp finder du ikke kun på vores lokalkontorer. Uanset om du chatter, ringer eller sender os en e-mail, vil du blive hjulpet af vores team af dygtige og passionerede medarbejdere, som sidder klar alle ugens dage – naturligvis også om søndagen.

Ikke nok med det, så kan du få fat på os 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage. Med vores døgntelefon kan du få fat i en af vores erfarne servicemedarbejdere uden for kontorets normale åbningstider, hvis der skulle opstå en nødsituation under dit ophold i et af vores sommerhuse.

Nu er det konkurrencetid!

Vi har endnu en adventskonkurrence, som vi gerne vil glæde dig med. Stauning Whisky har været så søde at forære os to billetter til rundvisning inkl. smagsprøver i deres whiskydestilleri i Stauning. Og fordi du er læser af vores nyhedsbrev, har du chancen for at være den heldige vinder.

For at deltage i konkurrencen om to billetter til Stauning Whisky, så skal du blot skrive en kommentar til dette blogindlæg med svaret på det spørgsmål, som du finder nedenfor.

Vinderen af konkurrencen finder vi fredag den 15. december 2023 kl. 10.00 og offentliggøres i Esmarks nyhedsbrev søndag den 17. december 2023 (tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvis du ikke allerede er det).

Kan du besvare dette spørgsmål? 

  • Får du og dine medrejsende automatisk adgang til en bred vifte af rabatter hos lokale attraktioner, oplevelser og spisesteder via Esmark VIP, når du booker en ferie i et feriehus hos Esmark?

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor 👇🏼

Konkurrencebetingelser:

  • Konkurrencen er lavet af Esmark Feriehusudlejning A/S, Kirkevej 4, DK-6960 Hvide Sande, CVR: DK26257409 (i det efterfølgende kaldet ‘Esmark’).
  • Deltagelse i konkurrencen er mulig fra den 10.12.2023 til den 15.12.2023 kl. 10.00 via konkurrenceindlægget på Esmarks blog.
  • Man skal være fyldt 18 år for at deltage.
  • Vinderen offentliggøres i Esmarks nyhedsbrev samt her på siden. Deltageren er indforstået med, at vedkommendes navn angives på de nævnte Esmark-kanaler, hvis vedkommende udtrækkes som vinder.
  • Præmien består af hhv. 2 billetter til rundvisning inkl. smagsprøvning hos Stauning Whisky. Billetterne kan bruges på en valgfri dato for rundvisning i 2024.
  • Ansatte hos Esmark og hos sponsorerne samt andre personer, der er medvirkende til udarbejdelsen eller gennemførslen af konkurrencen, kan ikke deltage.
  • Deltageren kan til enhver tid trække sin deltagelse i konkurrencen tilbage ved at sende en e-mail til [email protected] med emneteksten ‘Jeg ønsker at træde tilbage fra adventskonkurrence om billetter til Stauning Whisky’.
  • Når deltageren afgiver en kommentar på dette blogindlæg, erklærer deltageren sig indforstået med ovennævnte betingelser.
Kategorier Konkurrencer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...