400 gæster til åbent hus hos Esmark i Henne

Op mod 400 gæster kiggede forbi for at se Esmarks nye lokalkontor i Henne, da åbningen mandag blev markeret ved et stort åbent hus-arrangement.

Et særdeles vellykket arrangement.

Sådan siger Esmarks bureauchef i Henne, Jens-Jacob Dall Vig, om mandagens åbent hus-arrangement, hvor åbningen af Esmarks nye lokalkontor i Henne blev markeret.

”Der var i omegnen af 400 mennesker forbi i løbet af dagen. Mange af dem var sommerhusejere, som gerne ville høre, hvad vi har at tilbyde hos Esmark. Vi fik også besøg af rigtig mange af vores stamgæster, ligesom mange af de lokale virksomhedsejere kom forbi for at se lokalerne,” siger Jens-Jacob Dall Vig, bureauchef hos Esmark i Henne.

Det nye lokalkontor har adresse på Strandvejen 422, og det er opført i klassisk Esmark-stil – det vil sige bygget i sten og med strå på taget.

”Vi tror på, at vi kan løfte udlejningen til nye højder i Henne. Det har vi gjort på resten af strækningen fra Blåvand til Søndervig, og det er selvfølgelig også ambitionen i Henne,” siger Jens-Jacob Dall Vig.

”Henne er et af de skønneste ferieområder i Danmark og derfor også et område med et enormt potentiale. Vi glæder os meget til at kunne bidrage endnu mere til at gøre Henne til et attraktivt sted at holde ferie,” siger Jens-Jacob Dall Vig.

De mange gæster blev budt på pølser, øl og sodavand, ligesom der var mulighed for at få en rundvisning i det nye kontor.

Esmark har foruden lokalkontoret i Henne lokalkontorer i Blåvand, Vejers, Houstrup, Bjerregård og Søndervig.

Bureauet er med sine flere end 3.400 feriehuse til udlejning den største feriehusudlejer på vestkysten.

 

For yderligere information

Jens-Jacob Dall Vig, bureauchef for Esmark i Henne: 69 15 95 57

Kategorier Presse

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...