Hyggelig ferielejlighed til 5 personer med brændeovn

3
icon
icon
icon

Lyngvejen 71D, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86006
5 pers.
Antal personer
260 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til denne hyggelige ferielejlighed på Lyngvejen 71D på den idylliske Vesterhavsø Rømø. Den skønne rækkelejlighed har plads til op til 5 personer, og I er velkommen til at tage jeres hund med på ferien. Lejligheden har en hyggelig indretning og her er både varmepumpe, brændeovn og vaskemaskine.

Veludstyret ferielejlighed med brændeovn og varmepumpe

I den hyggelige ferielejlighed er der plads til 5 feriegæster og 1 hund. Der er 2 soveværelser, hvoraf det ene soveværelse er med seng og hems. Efter en afslappende søvn kan I næste morgen tilberede en lækker morgenmad i køkkenet, som praktisk er udstyret med opvaskemaskine og mikroovn.

Nyd tiden med familien i det hyggelige sofahjørne, som kan nås via to trin, mens den knitrende brændeovn og den energibesparende varmepumpe sørger for en behagelig temperatur i rummet. Vaskemaskinen på badeværelset er særligt brugbar til længere ophold. Der er logså ynhurtigt internet, så I kan surfe og streame uden problemer.

Ferie på den populære Nordsø-ø Rømø i Vadehavet

Sommerhuset på Lyngvejen 71D ligger på den populære Vesterhavsø Rømø i Vesterhavet. I kommer til øen via Rømø-dæmningen, som forbinder øen med fastlandet. På selve øen er der noget for ethvert medlem af familien. Vandsportsentusiaster som wind- og kitesurfere får noget for pengene på stranden, og til en dagstur kan I endda tage færgen til naboøen Sild.

Til en shoppetur venter butikker og hyggelige caféer på jer i Lakolk butikscenter. Det er muligt at køre helt ned på stranden i bilen, så her er det let at komme til selv på en regnvejrsdag.

(4300 meter til Sønderstrand)

Skønt udeområde med terrasse på naturgrund

Til en afslappende sommerdag kan I finde et behageligt sted på den store, afskærmede terrasse ved feriehuset. Komfortable havemøbler står til jeres rådighed, og der er grill på terrassen til en hyggelig grillaften med familien. Den vestvendte terrasse er praktisk indhegnet, som er helt ideelt til jer med hund.

Fra den åbne, sydøst-vendte terrasse kan I nyde den smukke panoramaudsigt over de idylliske omgivelser og lægge udflugtsplaner for resten af ferien eller skrive et postkort hjem til med en friskbrygget kop kaffe.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 86006

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gelegenes Ferienhaus mit Nachbarn, da Reihenhaus, was für 2 Erwachsene und drei Kinder spontan gebucht wurde. Nicht sehr gross, aber ausreichend dimensioniert. Sehr gut ausgestattete Küche. Strand ist sehr nah.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und charmant eingerichtet und bietet Gemütlichkeit und Comfort
Zudem hat man zwei Terrassen zur Auswahl wobei die eine sehr grosszügig ausfällt und dazu einen herlichen Blick aufs Meer mit einem schönen Grundstück nähe Wald und Erika gewächs

DK
D.
sagde , Danmark

Et sommerhus ,der er nemt overskueligt og med ro og en flot udsigt.
Fremhæves skal de to terrasser på hver side af huset.
Anbefalelsesværdig .

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60
Renoveret / Byggeår:2018 / 1970

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...