Charmerende sommerhus med traditionel indretning og lukket terrasse

2.5
icon
icon
icon

Lakolk 71, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83034
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette klassiske og traditionelt indrettede sommerhus kan du nyde en dejlig ferie på Rømø med hele familien og eventuelle kæledyr, idet sommerhuset rummer 3 soverum til 6 personer. Feriehuset ligger på en dejlig stor naturgrund med plads til leg i både sandkassen, på gyngerne og på rutsjebanen. Samtidig er sommerhuset omsluttet af en stor overdækket og lukket terrasse, så man kan lade hundene gå løst samt sidde afskærmet i læ og nyde aftensmaden lavet på sommerhusets grill.

Hyggeligt sommerhus med udestue og spa

Indvendigt finder du eksempel på et traditionelt og klassisk indrettet sommerhus, som emmer af dansk sommerhusferie. I det store køkkenalrum og stue kan hele familien samles om fælles madlavning, og I kan samtidig hygge jer i udestuen med brændeovnen tændt. Trænger I til afslapning er det også muligt at fylde husets spa og læne sig tilbage deri.
Skulle I ankomme med børn, er det praktisk at huset rummer både en vaskemaskine samt tørretumbler. Derudover er der ved huset et lille legeareal med sandkasse, gynger og rutsjebane, som børnene kan benytte sig af. Mens børnene leger, er det muligt for jer at læne jer tilbage på den overdækkede terrasse med en dejlig kop kaffe og en læsebog.

Ferie med hele familien og kæledyr

I dette charmerende sommerhus er der mulighed for at holde ferie hele familien samlet og sammen med de små firbenede venner. Feriehuset tillader 2 hunde, som kan løbe frit på den lukkede terrasse og samtidig nyde den grønne natur omkring sommerhuset.

Hyggelige omgivelser med gåafstand til havet

Det charmerende sommerhus befinder sig i Lakolk, og ligger med en afstand på 600 meter til den brede sandstrand i Lakolk, hvorfor man kan tage strandkurven under armen og tage familien med på en gåtur til stranden. Det er også muligt at udforske Rømø på cykel samt tage på smukke vandreture. I kan for eksempel besøge Rømøs højeste punkt, Spidsbjerg, eller tage Syltfærgen fra Havneby på Rømø og opleve den eksklusive tyske ø, Sylt. Leder I efter aktiviteter til børnene, er Rømø Lege- og Labyrintpark et godt bud.

Det siger vores gæster om sommerhuset 83034

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

ein schönes Ferienhaus. Toplage, nahe Strand und Einkaufsmöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut gelegenes Ferienhaus in Lakolk. Nicht weit entfernt von Einkaufsmöglichkeiten und Gastronomie, dennoch sehr ruhig!Schöne Strecken zum Abschalten, ob mit oder ohne Hund. Durch die Heide zum Strand, oder nur Strand bequem zu erreichen.Die Einrichtung lädt zum Ausruhen ein. Bei schlechtem Wetter vor dem Kamin. Bei schönem Wetter ist eine komfortable Terrasse mit gemütlichen Möbeln vorhanden. Mit Kindern kann der kleine Spielplatz am Haus genutzt werden. Die Terrasse ist abgeschlossen, so dass weder Kind noch Hund weglaufen können.Die Betten sind sehr bequem. Insgesamt bietet die Ausstattung des Hauses alles, was man im Urlaub benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 900
Renoveret / Byggeår:2009 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...