NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt og hjertevarmt sommerhus nær havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 3B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2434
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I naturskønne Bjerregård finder I dette hyggelige sommerhus kaldet ”Fyrkat”. Et dejligt feriehus til 6 gæster beliggende på Bjerregårdsvej 3B en kort tur fra det brusende Vesterhav. Hjertelig velkommen.

Hyggelige stunder i den indbydende stue

Træd ind i en stue, hvor komfort og hygge mødes! Den kombinerede stue og køkkenområdet er indrettet med smagfulde møbler, og her kan I alle samles til skønne stunder herunder fælles madlavning eller brætspil. Den varme brændeovn spreder hygge og er perfekt til de køligere aftner! Praktisk er sommerhuset også udstyret med en energibesparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima!

I den åbne køkkenafdeling kan de kulinariske udfoldelser begynde! Her er mikroovn, en stor 80 L fryser og ikke mindst en opvaskemaskine, der gør oprydningen nem og hurtig.

Her er 3 fine soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en køjeseng – ét højdepunkt for familiens mindste! Ligesom I resten af rummene er her også hvide træpaneler, mens badeværelset har linoleumsgulv.

Stor grøn have og grillhygge på den overdækkede terrasse

Fra stuen er der direkte adgang til træterrassen, hvor havemøblerne venter på jer. Lad feriestemningen brede sig, slap af med en bog og lad børnene lege på den grønne græsplæne eller i sandkassen.

Træterrassen er overdækket og helt perfekt til de lune sommeraftner, hvor I naturligvis skal have tændt op i grillen. Tilbered en lækker sommermenu og nyd hertil et koldt glas rosé.

Bjerregårdsvej 3B – mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

”Fyrkat” er beliggende i Bjerregård tæt på både købmanden og den brede sandstrand, som kan nås på få minutter via stierne, der går gennem sommerhusområdet. Området er naturskønt og fyldt med gode cykelstier, der snor sig gennem landskabet – helt til Nymindegab i syd og Hvide Sande i nord.

Hvide Sande er fyldt med gode aktiviteter for store og små! Her er der mulighed for at fiske, surfe eller ose i de lokale butikker. På havnen finder I et hav af hyggelige caféer, hvis aftensmaden skal være nem.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:61 / 1.399
Renoveret / Byggeår:2024 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...