NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lille, charmerende feriehus på Rømø med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Vestervej 33B, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80206
5 pers.
Antal personer
1250 m.
Nærmeste strand
4300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I den nordlige del af populære Rømø ligger dette lille, charmerende feriehus på Vestervej 33b i Toftum. Med plads til op til 5 personer er sommerhuset, beliggende på en stor naturgrund og i rolige omgivelser, perfekt for jer som par eller en lille familie. Højdepunkterne ved feriehuset er den fantastiske beliggenhed midt i det grønne samt vildmarksbadet. Børnene kan glæde sig til en gynge og masser af plads til leg og eventyr.

Fantastisk beliggenhed – lyst feriehus midt i det grønne

Feriehuset på Vestervej 33b i Toftum ligger i rolige omgivelser på en ugenert 2700 m2 stor naturgrund. Der er kun 4600 meter til den populære og bilvenlige strand i Lakolk, og kun 1250 meter fra feriehuset ligger Vadehavet, en del af UNESCOs verdensarv. Nyd udsigten over vidderne og oplev de smukke solopgange om morgenen samt de spektakulære solnedgange efter en dejlig dag på øen. Den fremragende beliggenhed midt i naturen føler I også i vildmarksbadet, hvor I kan slappe af efter en dejlig feriedag.

Feriehuset er lyst og praktisk indrettet. Det moderne, veludstyrede køkken inkluderer også en opvaskemaskine, så I kan slappe af efter maden, mens opvasken klares. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien.

Plads til op til 5 personer – 2 soveværelser

I alt har dette feriehus 80 m2, som er fordelt 2 etager. Køkken, badeværelse med gulvvarme samt opholdsområdet (gulvvarme) er i stueetagen. De 2 soveværelser ligger på øverste etage – trappen derop er lidt stejl, så den er ikke for mennesker med gangbesvær.

Fra soveværelserne har I en fantastisk udsigt over omgivelserne. Det ene soveværelse har en dobbeltseng, mens det andet soveværelse har en dobbeltseng og en enkeltseng.

Ferie på Rømø – natur, strand og fantastiske udflugtsmuligheder

Ikke uden grund er Rømø en af de mest populære feriedestinationer på den danske vestkyst. Øen er let og bekvemt tilgængelig fra fastlandet via en dæmning. Alternativt er der også en færgeforbindelse mellem øen Sylt og Rømø. Helt syd på Rømø er en lille havn, hvor der altid er noget at se, og hvorfra færgeforbindelsen til Sylt også afgår. Fra feriehuset er der 1250 meter til Vadehavet og 4600 meter til badestranden i Lakolk.

Øen er særligt populær blandt vind- og vandsportsentusiaster på grund af de fremragende forhold ved stranden. Kitesurfere, surfere og strandboogies har fundet deres paradis her, og når de mange, farverige drager danser på den blå himmel, skaber det et fantastisk syn og en helt særlig stemning. Både i Lakolk og på sydspidsen (Sønderstrand) kan stranden nås med bil. De mange cykel- og vandrestier indbyder til skønne cykelture eller gåture, både langs sandstranden, inde på øen og langs vadehavskysten kan I få talrige naturoplevelser.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...