NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med plads til 3 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 67, Houvig

- Sommerhusnr.: J6543
6 pers.
Antal personer
280 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus tæt på vandet, med plads til 6 personer og 3 hunde? Så vil sommerhuset på Mågedalen 67 i Houvig, været et rigtig godt valg for jer. Her har I kun 280 meter til den kilometer lange sandstrand og det brusende Vesterhav, hvilket der helt sikkert vil glæde jer alle.

Klassisk og hyggeligt sommerhus med brændeovn

I dette hyggelige feriehus, venter der jer 73 gode kvadratmeter, som råder over hele 3 soveværelser og 1 badeværelse. 2 af soveværelserne er hver indrettet med en dobbeltseng, og det sidste soveværelse er indrettet med en køjeseng, hvilket der helt sikkert vil glæde børnene.

Feriehusets hjerte er køkkenalrummet, som binder hele feriehuset sammen. Her har hele familien mulighed for at være sammen, uanset om I står i køkkenet, og tilbereder et lækkert måltid mad, eller om I sidder i stuen, og streamer en god film på fjernsynet, vis sommerhusets tilhørende Chromecast. Det er også i stuen, I finder brændeovnen, som er oplagt at tænde op for på de lidt køligere dage, så I rigtig kan mærke den helt rigtige sommerhusstemning. Er brændeovnen ikke i gang, har i mulighed for at benytte jer af den energibesparende luft til luft varmepumpe, som bidrager til et godt og behageligt indeklima.

Sommerhusets køkken er indrettet med en opvaskemaskine, så I ikke skal tænke på det under jeres ferie. Ydermere har I en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed, så I kan få frisket jeres håndklæder op, under jeres ferie.

Store og afskærmet terrasser

Med direkte udgang fra sommerhusets køkkenalrum, kommer I ud på en dejlig stor, afskærmet og lukket terrasse. Her har i mulighed for at nyde solen, og læne jer tilbage i feriehusets tilhørende havemøbler eller solsenge. Om aftenen, er det oplagt at tænde op for grillen, og tilberede et lækkert måltid til hele familien.

Shopping, oplevelser og aktiviteter på ferien

Fra feriehuset på mågedalen 67 i Houvig, er der ikke langt til feriebyen Søndervig, som er fyldt med liv og glade dage i sommermånederne. Her har i mulighed for at tage på sandskulpturfestivalen fra juni til oktober, eller besøge Vestkystens gårdbutik, som har et godt og bredt sortiment af lækre delikatesser og smagsoplevelser.

Derudover er den hyggelige badeby Søndervig et besøg værd. Her finder I spændende butikker og lækre spisesteder. Hvis I ønsker at opleve området på cykel, har I mulighed for at leje cykler via Hvidesandebike.dk, der både leverer og afhenter cyklerne på feriehusets adresse.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.251
Renoveret / Byggeår:2015 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...